in

Sve vrijeme koristite pogrešno ukrasnu vrećicu: Pogledajte ovaj trik

Foto: Envato

Ako se ne možete potruditi da zamotate poklon, onda je vrećica najbolja opcija. Međutim, vrećice baš najbolje ne skrivaju poklona. More

Novogodišnji period je vrijeme darivanja kada mnogi žele nekom sitnicom obradovati sebi drage osobe. Stoga kupuju poklone koje žele i lijepo upakovati.

Međutim, ako niste vješti s upakivanje poklona te se radije odlučite za ukrasnu vrećicu ovaj savjet će vam mnogo značiti. Jedna žena otkrila je “pravi način” korištenja ukrasne vrećice, a pomoću njenog savjet vrećica će biti i zatvorena, prenosi bl-portal.com.

Tiktokerka Romina je podijelila koristan trik sa svojih 19 miliona pratilaca. Možda i vi sve vrijeme pogrešno koristite vrećice za poklon.

Demonstrirajući “ispravan” način, Romina je rekla:

– Uzmite svaki kraj i provucite ga kroz suprotnu rupu baš kao što vam pokazujem. Kada završite ovaj korak, sve što treba da uradite je da povučete ručke sa obje strane da zatvorite vrećicu.

Štaviše, Romina je koristila ručke s trakom koje su imale plastični dio koji se obično nalazi na kraju pertle jer je olakšavao provlačenje kroz suprotnu stranu.

@rominagafur

You are using gift bags wrong!!

♬ original sound – ROMINA

Videosnimak koji je Romina objavila na TikToku prikupio je preko 1,7 miliona lajkova i ostavio gledaoce iznenađenim. Mnogi su joj se zahvaljivali, jer im nikada nije palo na pamet da bi mogli tako nešto napraviti, a neki su čak u šali rekli i kako na TikToku uče više nego u školi.

“Hvala! Nisam ovo znao”, “To je sjajno!”, samo su neki od komentara njenih pratitelja.