in

SVE NJEGOVE TAJNE: OVAN NEZASITAN, VODOLIJA NAJDIVNIJI, BLIZANCI PREVIŠE PAMETNI

Svaki muškarac ima neku određenu karakteristiku koja ga čini posebnim, a koja je predodređena znakom pod kojim je rođen. Saznajte šta kažu zvezde, kakvi su muškarci prema njihovom znaku Zodijaka… Ovan Muškarci rođeni pod znakom Ovna su aktivni i energetični i lako ih je prepoznati u masi. Vole da budu vođe i autoritet i da […] More

Svaki muškarac ima neku određenu karakteristiku koja ga čini posebnim, a koja je predodređena znakom pod kojim je rođen.

Saznajte šta kažu zvezde, kakvi su muškarci prema njihovom znaku Zodijaka…

Ovan

Muškarci rođeni pod znakom Ovna su aktivni i energetični i lako ih je prepoznati u masi. Vole da budu vođe i autoritet i da rade ono što vole ne prihvatajući poraz. Ponekad se ponašaju sebično i previše “štite” njihovu slobodu koju imaju, ali će sve uraditi za svoje bliske prijatelje i porodicu.

Vole da pomažu i dele svoje probleme sa drugima. Velikodušni su i ne vole da finansijski zavise od nekoga. Kada ih neko povredi, ne ćute već postaju sarkastični i neprijatni. Aktivni su kada izlaze, ali vole i da ostanu kod kuće i uživaju u toplini svog doma.

Bik

Bikovi su tvrdoglavi i radni muškarci, ali s druge strane i mirni. Ta smirenost skriva divlji život koji je u njima. Kada se naljute, postaju tvrdoglavi i nepopustljivi. Insistiraju na onome za šta se zalažu. Verni su i vole da provode vreme sa svojim porodicama.

Kada je to potrebno, mogu biti disciplinovani i striktni, a posao uvek završavaju na vreme. Uglavnom izgledaju dobro, a zona oko vrata je njihova slabost. Skloni su prehladama, pa se često brinu o svom zdravlju.

Kao što smo rekli, Bikovi su uglavnom atraktivni, verni i znaju za šta i kada treba da se žrtvuju. Uživaju u luksuzu i komforu, ali su istovremeno i darežljivi. Smatraju se za najlojalnije prijatelje.

Blizanci

Blizanci su pametni, inteligentni, pričljivi i ubedljivi. Atraktivni su i praktični i mogu rešiti mnoge probleme. Ponekad je teško razumeti njihovo ponašanje, pogotovo kada postanu detinjasti i žele da dobiju sve što im je na umu.

Vole da imaju sopstveni prostor. Blizanci su srećni ljudi jer uvek započinju priču koja uvek privuče lako ljude, a naročito žene. Mogu biti i sebični i darežljivi, ali su loši u balansiranju i fokusiranju na neke stvari.

Vole da budu ekstravagantni i nisu previše uspešni sa parama. Ne vole da budu disciplinovani, ali su u stanju da se promene za one koje mnogo vole.