in

SVE NJEGOVE TAJNE: OVAN NEZASITAN, VODOLIJA NAJDIVNIJI, BLIZANCI PREVIŠE PAMETNI

Vaga Vage su uglavnom previše emotivne, pozitivne i lagane za shvatanje. Emotivno su ranjivije od drugih horskopskih znakova. Muškarci Vage su dobri prijatelji i uvek su tu kada je potrebno. Cene međusobno poštovanje i ljubav. Oni su iskreni i žele da i svi ostali u njihovom životu budu takvi. Zainteresovani su za nove stvari i […] More

Vaga

Vage su uglavnom previše emotivne, pozitivne i lagane za shvatanje. Emotivno su ranjivije od drugih horskopskih znakova. Muškarci Vage su dobri prijatelji i uvek su tu kada je potrebno. Cene međusobno poštovanje i ljubav.

Oni su iskreni i žele da i svi ostali u njihovom životu budu takvi. Zainteresovani su za nove stvari i doživljaje. Smirena priroda i ličnost su važni za njih. S vremena na vreme, Vage mogu biti dosta povređene tokom emotivnog sloma ili neočekivane reakcije koja je protiv njih. Vole kada ej žena čista i mirišljava.

Vole da razmenjuju ideje sa bliskim prijateljima i uglavnom uživaju u dubokim razgovorima sa njima. Kada se zaljube, postaju strastveni i verni ljubavnici. Vole decu i deca njih vole.

Škorpija

Škorpije su strastvene, odlučne, emotivne i brižne. Čak i ako izgledaju veselo i srećno, uglavnom su pesimistične. Prihvataju različite životne stilove, hranu, piće i se*sualnost.

Škorpije su vrlo sumnjive i nije im lako da nekome veruju. Vrlo su pažljive kada je u pitanju novac, jer veruju da on donoi+si snagu i stvara pouzdanu vezu. Vole da kritikuju, ali ne vole da budu kritikovani.

Sa lakoćom priznaju kada im se neko sviđa, lako analiziraju nečiju ličnost i izlažu svoja mišljenja o vezi. Lako postaju ljubomorni i previše se vezuju u vezi. Vole da budu ponosni na svoju ženu.

Strelac

Muškarci Strelčevi su intelektualci, brižni, znatiželjni i zabavni. Uvek misle pozitivno i pričljivi su. Cene svoja prijateljstva sa svima. Aktivni su i vole da budu što više napolju. Imaju i po nekoliko mišljenja za svaki predmet zbog toga što su ponekad i previše znatiželjni. stalno idu napred, što može dovesti i do nekoliko slomljenih srca. Darežljivi su, pa mogu potrošiti ponekad i previše novca.

Obožavaju da budu slobodni i sami. Plaše se obaveze i braka i vole da imaju interesantne razgovore sa ženama. Kada im se neko svidi, svoje interesovanje izražavaju na nekoliko načina. Ako ne može da pronađe reči za svoja osećanja, moguće je da će odustati. Zato morate dobro proučiti muškarca koji je rođen u ovom znaku. Ali ne plašite se, kada se jednom zaljubi, strah o vezivanju i braku nestaje.