in

TADA NASTUPA MUKA: TEK KAD SE ZALJUBITE U NJIH VIDEĆETE PRAVO LICE OVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA

Zodijak kaže da svaki znak ima svoje i vrline i mane, s tim što su te mane kod nekih pripadnika nešto više naglašene. Tako je i sa jednim znakom Zodijaka koji je najproračunatiji od svih. Device umeju da druge oko sebe dovedu do ludila jer sve dobro planiraju i postavljaju na svoje mesto. Ljudima rođenim […] More

Zodijak kaže da svaki znak ima svoje i vrline i mane, s tim što su te mane kod nekih pripadnika nešto više naglašene. Tako je i sa jednim znakom Zodijaka koji je najproračunatiji od svih.


Device umeju da druge oko sebe dovedu do ludila jer sve dobro planiraju i postavljaju na svoje mesto. Ljudima rođenim u ovom znaku retko kad će se dogoditi bilo kakav propust baš zbog toga što sve pomno planiraju.

Ova pomalo opsesivna želja za kontrolom kod njih uglavnom ubija bilo kakvu spontanost, a uz to umeju i da prilično sitničare. Oni pak vole da kažu da sve što rade gledaju da rade bez greške.

Device su opsednute kontrolom


Stoga ne čudi to što su Device vrlo nepoverljive prema svojim partnerima i što vrlo brzo znaju da pokažu posesivnost i ljubomoru. Time onda guše i odbijaju partnera.


I mada ta njihova želja za kontrolom onih do kojih im je stalo često ume da pređe granicu dobrog ukusa, ali Device kao da ne mare za to.