in

TAJNI LJUBAVNI HOROSKOP: KAKO ĆE SE ON PONAŠATI PREMA TEBI U LJUBAVNOJ VEZI

VAGA Vage teže tome da uvek imaju partnera. Ne vole samoću. Lako ulaze u nove veze. Važno im je da im laskate i da im se udvarate, vole vas sve dok pored vas imaju dovoljno razloga da hrane svoj ego. Oni su odlični kandidati za ozbiljnu vezu jer žele da budu emotivno stabilni, ali pre […] More

VAGA

Vage teže tome da uvek imaju partnera. Ne vole samoću. Lako ulaze u nove veze. Važno im je da im laskate i da im se udvarate, vole vas sve dok pored vas imaju dovoljno razloga da hrane svoj ego. Oni su odlični kandidati za ozbiljnu vezu jer žele da budu emotivno stabilni, ali pre nego što s njima izgradite odnos imaćete mnogo epizoda u kojima će se s vama igrati poznate ljubavne igre – „toplo-hladno“.

ŠKORPIJA

Škorpije su veoma predane kada iskreno vole, daju svoj maksimum i svaku svoju emociju ulažu u tu vezu. Trude se da budu verni i u tome uspevaju sve dok su iskreno zaljubljeni. Kada otkriju laž ili prevaru, ne praštaju i svete se. Nije lako biti u ozbiljnoj vezi sa Škorpijom, jer teže tome da sve imaju pod kontrolom, pa i vas.

STRELAC

Ovo je svakako znak s kojim najteže možete da ostvarite ozbiljnu vezu. Oni to žele i smatraju da umeju, ali u teoriji… U praksi ih hvata nervoza kada pomisle na to da moraju da budu samo sajednom osobom. Ne vole monotoniju. S njima možete da pravite ozbiljne planove jedino ako imate dovoljno razumevanja za povremene hirove i izlete.

JARAC

Jedan od najboljih kandidata za ozbiljnu vezu je svakako Jarac. Kod njih sve treba da bude striktno po pravilima, kada svoje emocije daju jednoj osobi ne očekuju ništa manje od toga zauzvrat. Odlični su u braku, posvećeni i porodica im je važna.

VODOLIJA

Vodoliju ćete malo teže da dovedete do odluke da se s vama upusti u ozbiljnu vezu. Međutim, ako u tome uspete, treba da imate na umu da je njima prijateljstvo na prvom mestu. Ako želite da budete s Vodolijom na duže staze, treba da naučite da prvenstveno budete prijatelji, a tek onda i ljubavnici. Pored toga, potrebno je da tolerišete njihovu egocentričnu prirodu.

RIBE

Ribe mogu veoma lako i nepromišljeno da se upuste u ozbiljnu vezu sve dok osećaju leptiriće u stomaku i dok imaju iluzije o voljenoj osobi. Oni su pravi romantici i važno im je da im posvećujete dovoljno pažnje. Ako osećaju da ste zanemarili njihove emotivne potrebe ili da ste im uskratili osnovno pravo na umetničku slobodu, vezu iz raja lako mogu pretvoriti u pravi pakao.