in

Top pet mjesta gdje možete upoznati dečka koji je ‘materijal’ za brak

Foto: Envato

Ako ste se ikada zapitali gdje možete upoznati dobrog muškarca ili kako ga natjerati da se zaljubi u vas – niste sami. More

Ovo su gotovo dva najčešća pitanja koja se mogu čuti od slobodnih žena.

Pronaći dobrog dečka nije lako. Prvo, morate znati kakvog muškarca tražite. Nakon što to identificirate, trebate shvatiti gdje se oni obično druže. Dobra je vijest da muškarci imaju predvidljive navike i okupljaju se na istim, predvidljivim mjestima.

Ono što zatim slijedi je shvatiti gdje su ta mjesta kako biste ih mogli pronaći.

Ovo je pet najboljih mjesta za upoznavanje muškaraca koji su materijal za brak:

1. Online upoznavanje

Bez obzira jeste li za internetske spojeve ili protiv njih, ne može se poreći da je to u trendu danas. Da, puno je onih koji se bave upoznavanjem preko interneta. Učeći kako se snalaziti u vodama za online upoznavanje, brzo ćete shvatiti kako uočiti i osvojiti ‘dobar ulov’.

2. Posao

Oni koji rade skupa imaju mnogo zajedničkih veza i interesa. Dijelom je to zato što zajednički rad omogućuje pojedincima da se upoznaju i uspostave osnovno prijateljstvo prije nego što započnu vezu. Pojedinci koji rade zajedno često dijele mnoge zajedničke karakteristike, kao što su nivoi obrazovanja, socioekonomski status te zajednički moral i vrijednosti.

3. Seminari i radionice

Muškarci koji pohađaju radionice i seminare pokazuju da su otvoreni za učenje i priznaju da nemaju sve odgovore. Pohađanje seminara, nastave ili radionice o temi koja vas zanima odličan je način da upoznate tipa koji dijeli slične interese.

4. Volontiranje

Muškarci koji volontiraju, i troše vrijeme i energiju za dobrotvorne svrhe ili organizacije često pokazuju da su emocionalno dostupni i spremni za vezu. Muškarac koji ima želju uzvratiti i pomoći drugima je onaj koji će znati cijeniti i ženu.

5. Prijatelji i kolege

Vaši prijatelji mogu biti u vezi ili u braku, ali rade ili možda poznaju nekog ‘posebnog’ tipa koji traži ženu poput vas. Ako ste slobodni i dostupni, recite onima s kojima se družite da ste spremni i da tražite sjajnog muškarca. No svakako im recite kakvog tipa tražite.

Možda se čini da je pronaći dobrog muškarca teško, ali ne mora biti. Ključ je naučiti kako upravljati svojim emocijama i poduzeti radnje koje povećavaju šanse da pronađete tip muškarca kojeg tražite, piše 24sata.