in

U OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA SE RAĐAJU NAJPAMETNIJE OSOBE

Često su okupirani sopstvenim mislima. Njima ne smeta da budu sami jer im je njihov um odlično društvo. Jednog dana zvaće ih genijima. Proverite da li ste među pet znakova Zodijaka, koji se po astrolozima naročito ističu svojim briljantnim i filozofskim umom. Vodolija Znak koji je najviše povezan sa revolucionarnim razmišljanjem najviše voli i da […] More

Često su okupirani sopstvenim mislima. Njima ne smeta da budu sami jer im je njihov um odlično društvo. Jednog dana zvaće ih genijima. Proverite da li ste među pet znakova Zodijaka, koji se po astrolozima naročito ističu svojim briljantnim i filozofskim umom.

Vodolija


Znak koji je najviše povezan sa revolucionarnim razmišljanjem najviše voli i da filozofira. Ovaj vazdušni znak poznat je po osobinama kao štoo su inovativan pristup rešavanju problema i gledanju na život kroz posebne naočare. Ljudi rođeni u znaku Vodolije jesu revolucionarni i nezavisni, kreativni tipovi.

Škorpija


Duboko osećajan znak, Škorpija, najčešće se povezuje sa turbulentnim emocijama. Sva ova emotivna energija usmerena na intelektualna pitanja, može dati zapanjujuće rezultate. Škorpije su majstori da vide kroz iluzije, naročito kada je u pitanju društvena dinamika. Ako ste rođeni u ovom znaku, sigurno vas fasciniraju duboka filozofska pitanja.

Blizanci


Kao i oni rođeni u znaku Škorpije, osobe rođene u znaku Blizanaca izuzetne su u dobijanju prednosti u društvenim situacijama i dobro razumeju ljudsku dinamiku. To ih tera na dublje istraživanje osetljivih pitanja u sociologiji i politici. Blizanci koriste svoj filozofski um kako bi stvarali strategiju; oni su majstori planiranja i na njih se može računati da će doneti svež pogled na bilo koju situaciju.

Vaga


Iznenađujuće filozofski znak, Vaga, daje ljudima uvid u pitanja harmonije, umetnosti i estetike. Vage razmišljaju kako umetnost utiče na opšte blagostanje čoveka i sklonosti u ponašanju. Vaga će pažljivo razmišljati i o pitanjima pravde i društvenim problemima.

Rak


Rak je verovatno emotivno najosetljiviji znak, a ta osetljivost prirodno vodi u dublje razmišljanje o životnim pitanjima. Rakovi su u stanju da vide skrivene obrasce koji drugima mogu promaći; ako tražite obrazac usred haosa, pitajte Raka za mišljenje.