in

UPOREDNI BRAČNI PARTNERI PO HOROSKOPU: ZA KOGA TI JE NAJBOLJE DA SE UDAŠ?

RAK ON Muškarce Rakove bije dobar glas i spadaju u kategoriju dobrih i odgovornih muževa, ali krase ih i one lošije osobine. Istina, posvećeni su kući i vole domaći život, ali su veliki emotivci i sentimentalni sa jedne strane i velike cepidlake i smorovi sa druge. Naglašeno su kritični, a ne retko i izrazito lenji […] More

RAK

ON

Muškarce Rakove bije dobar glas i spadaju u kategoriju dobrih i odgovornih muževa, ali krase ih i one lošije osobine. Istina, posvećeni su kući i vole domaći život, ali su veliki emotivci i sentimentalni sa jedne strane i velike cepidlake i smorovi sa druge.

Naglašeno su kritični, a ne retko i izrazito lenji i nezainteresovani. Uvek skloni da se na nešto žale i nikada nisu do kraja zadovoljni. Veoma je čest slučaj da se muškarac Rak oženi iz koristi, bogatom ili dobro situiranom ženom sa dobrim statusom i položajem.

Ali i na ove loše osobine, ovaj muž će u svakom slučaju mnogo vremena provoditi u kući, što mnogim ženama jeste prioritetna osobina. Ima mnogo kvaliteta koji se uklapaju u tradicionalno poimanje života, što je još jedna od osobina privlačna za žene, kao i njihova naglašena senzualnost i snažan erotizam.

Spadaju u verne i u one koji se*sualno zadovolje svoje partnerke na način da one ne žele da on ikada ode od njih. Neveran je samo kada njegova potreba za se*som izostane, ali je i dovoljno plašljiv, pa gleda da izbegne opasnost.

ONA

Žena Rak je sinonim za majku. Simpatična, srdačna, strpljiva, posvećena i naglašeno zaštitnički raspoložena. Služi i sebi i drugima. Mahom je zadovoljna uslovima u braku i odnosima sa mužem, te uvek ide za mužem i poštuje i prihvata sve njegove odluke.

To je naravno jedna strana medalje i definitvno osobina većeg dela žena Rakova, ali su i one snažno emotivne i veoma sklone čestim promenama raspoloženja i ćudi.

Često nemaju meru i idu iz krajnosti u krajnost, bilo da se radi o dobrom ili o lošem, i često odu u krajnost da sve na kraju spadne na muža, dok ona ode u krajnju lenjost. Vrlo se lako odluče za brak, ali jako su posesivne i od nevere se ne oporavljaju, nikad. Ona sama je verna i spada u jake oslonce mužu.

Često je nosilac stabilnosti kuće. Muškarac kome je potrebna prava žena, u klasičnom smislu te reči, ne sme propustiti ženu Raka.

LAV

ON

Uz Ovnove, još jedna od ponosnih varijanti muža. Ponosan je na sve što se tiče žene i porodice u celini. On je centralna figura i to izričito zahteva, kao i da se sve vrti oko njega. Zauzima stav da je njemu sve dozvoljeno.

Ne toleriše ako ga žena i porodično okruženje, ne poštuju. Ipak, zna da voli, ume da bude nežan i posvećen, iskreno romantičan, mada uvek deluje nekako zbunjeno kao da ne zna na pravi način da se izrazi i uvek nekako nezgrapno.

On stvara i nameće pravila i dužnosti ženi, ali njegova ljubav je vrlo jaka tako da žena, jednu nazovi diktaturu, toleriše. Kompenzuje ljubavlju svoj stav cara i kralja. Mana, koja ženama svakako ne prija, je večna sklonost ka avanturama, i gotovo uvek ima vanbračna iskustva. To mu hrani ego, i on smatra da je to oličenje pravog muškarca, ali u isto vreme ženi sigurno ne oprašta takvo ponašanje.

U proseku velika većina Lavova su dobri muževi. Plemeniti i lojalani, hrabri i sposobni, u stanju da se bore sa životom na dostojanstven način, strastveni i sa sposobnošću da učine da se žena oseća potpuno sigurnom i voljenom.

ONA

Ako muškarac može da podnese ženu koja gradi karijeru i kojoj je ta vrsta ambicije prioritet, onda je žena Lav idealna partnerka. Žena Lav je uvek ta koja gleda sa visine i često je uloga u vezi i kući zamenjena.

Ona vodi glavnu reč, jednostavno je gazda u kući. Ipak veoma je kvalitetna partnerka, jer sve u kući i porodici je savršeno organizovano. Ukoliko je i muž podjednako ambiciozan, kao i ona, tada će ga pratiti i u kući, a u poslu će mu biti velika podrška.

Tu nastaje ona izreka da ‘iza uspešnog muškarca stoji uspešna žena’. Voli da joj se poštovanje iskazuje u svakom momentu, ali ona svojim izgledom, ponašanjem i kvalitetom to i zaslužuje, i često svom partneru podiže cenu svojim prisustvom. U ljubavi je veoma strasna, a za muža i porodicu zna da se žrtvuje, veoma je lojalna partnerka.

Žena Lavica i ume i zna i da daje i da prima, kao i da se žrtvuje do krajnosti. Dakle, ako niste dovoljno ambiciozni i dominantni, snažni i fizički i psihički, dalje od nje. Ako jeste, imaćete idealnu ženu i idealan brak.

DEVICA

ON

Za muškarca Devicu se vezuje niz epiteta u stilu komplikovan, ciničan, težak, sitničav, dosadan, hipohondričan, kritičan.Velik broj neženja je iz ovog znaka, ali nije baš uvek tako. Imati za muža Devicu ima i svojih dobrih strana.

Doduše nije previše zainteresovan za ljubav, i ne spada u one naglašeno muževne, ali nije ni posesivan. Ne zna baš da pokaže osećaje i strast, ali je veoma naklonjen domaćem životu. U braku gleda da ostvari nešto kao prijateljski život, pa često deluje u odnosu sa ženom kao da je sa koleginicom sa posla.

Dobra osobina je i to što se radi o sposobnom muškarcu, koji zna da obezbedi udoban život za sebe, ženu i porodicu, zna da bude veliki zaštitnik. Sklon je flertu, ali retko ide do kraja.

Ako nema jakih elemenata u natalnoj karti, koji se vezuju za strast, ne spada u one koji će ženu voditi u ekstazu, ali je zato majstor predigre, zavođenja i romantike. Spada u one koji će se jako potruditi da zadovolji ženu u svakom obliku.

ONA

Ma koliko da je bije glas kao i muške Device, da je cepidlaka i analitičar, žena Devica spada u red savršenih supruga. Ona brak više organizuje kao prijateljski odnos. Ovo je žena kod koje u kući nema, niti sme, da se desi greška. U kući joj vlada savršeni red, sve je ‘pod konac’, uglancano i čisto.

Izuzetno se dobro snalazi u kuhinji i spada u kategoriju najboljih kuvarica. Ponekad to savršenstvo zna da iritira partnera, ali ona savršeno brine o partneru i ljubomorno čuva stvoreni mir u porodici, kao i uopšte privatan život, tako da to ne može da ne imponuje muškarcu. Nije tada ni teško oprostiti joj neke mane.

Ovo je pametna žena, i izuzetan ekonom, gde nigde ni jedna para neće otići neplanirano. Ono šta je mana žene Device je što dosta stvari obavlja rutinski, ali ne zato što je nezainteresovana, već zato što joj treba minimum vremena. Nešto je slabija emocionalno, tačnije pod velikim je uticajem okoline. Nikome se ne da u potpunosti, retko će pokazati emocije, i se*sualnim odnosima nema vatre. Gotovo da nije u stanju da uživa potpuno i do kraja.

Ne zato što neće, već zato što ne poznaje taj osećaj. Često deluje kao da ne zna da se raduje i bije je glas bezosećajne žene. Deluje hladno i sebično, pa joj je potreban neko ko će je otopiti. A otopiće se samo onda kada istinski nekog voli. Ne tražite od nje više nego što može, i dobićete izuzetnu ženu. Preferira ozbiljne intelektualne tipove muškaraca.