in

UPOREDNI BRAČNI PARTNERI PO HOROSKOPU: ZA KOGA TI JE NAJBOLJE DA SE UDAŠ?

VAGA ON Vođen predhodnom pričom, mišljenja sam pre da su muškarci Vage vrlo teški za održavanje, i najmanja su mogućnost kombinacije koja obećava dobar i kvalitetan bračni život. Muškarac Vaga spada u površne i nezainteresovane za brak, jer ne voli domaći i porodični život na koji gleda da je što više negde van kuće. Ona […] More

VAGA

ON

Vođen predhodnom pričom, mišljenja sam pre da su muškarci Vage vrlo teški za održavanje, i najmanja su mogućnost kombinacije koja obećava dobar i kvalitetan bračni život. Muškarac Vaga spada u površne i nezainteresovane za brak, jer ne voli domaći i porodični život na koji gleda da je što više negde van kuće.

Ona druga strana, koja ima dodirnu tačku sa tradicionalnim, naglašava da na sve osobine, uključujući i strast, ipak ne podcenjuju brak. Kada su u braku, uređuju ga veoma kvalitetno i sa puno razumevanja, držeći konce sudbine čvrsto, ali i isključivo u svojim rukama.

Žene tretiraju kao kraljice, i uglavnom joj priušte luksuzan život. Obasipaće ženu poklonima, garderobom, nakitom, jer na ljubav muškarac Vaga gleda kao na umetnost. Ukoliko žena ne uspeva da zadovolji njegove kriterijume, a posebno da ogovori na njegovu strasnu prirodu, uglavnom se razočaraju i svoje potrebe uglavnom gledaju da zadovolje na drugoj strani.

Nikad prvi ne ostavljaju ženu, već čekaju da to ona prva uradi.

ONA

Žena Vaga spada u kategoriju žena na koje se muški rod bukvalno lepi. U vrlo velikom procentu je lepa, privlačna i neverovatno ženstvena. Ako muškarac želi da ima ženu koju će i prikazivati i tretirati je kao ikonu, i u isto vreme biti zadovoljan njenom odgovornošću i svojim se*sualnim životom, neka slobodno bira ženu Vagu.

Jedino moraju znati da se radi o ženi koja voli luksuz, i o ženi koju će svi primetiti i pokušati da ostvare kontakt. Često ove žene imaju i izgled koji prosto tera muškarca da ima osećaj da mora da je zaštiti, ali nisu tako slabašne i krhke kako žele da se predstave.

Uglavnom su ovo žene snažne mentalne izdržljivosti sa snagom da prave harmoniju u životu. Instinktivno zna kako u kom momentu treba da se ponaša, kako bi zadržala sklad i skladne odnose. U braku, osim u retkim pojedinačnim slučajevima, nikad ne zanemaruje obaveze i mužu zna da pruži sve što mu je potrebno.

Osobina, koja svakako godi muškarcima i tajna na koju žena Vaga uvek uspeva, je to što je uvek i u svako doba spremna da udovolji želji partnera. Voli flert i ne retko popusti pred udvaranjem, ali često igra igru – nudim, a ne dam.

ŠKORPIJA

ON

Ako neko može da ponese epitet najtežih za bračni život, onda je to svakako muškarac Škorpija. Sa ovim muškarcem je izuzetno teško ostvariti pravi sklad i harmoniju, i jedini način je taj da ga žena uvek i bezuslovno prati u svemu što radi, da mu je nekako stalno u vidokrugu. Ali ni onda nije potpuno siguran, i uvek će naći neki razlog i izvor za sumnju.

Možete ga voleti maksimalno, no to vam neće puno pomoći kad je ljubomora u pitanju. Ako je žena jača od njega, u bilo kom smislu, bolje da mu ne prilazi, jer ih ne podnosi u bukvalnom smislu te reči. Spada u kategoriju kućnih tiranina i vrlo agresivnih osoba, sklonih nasilju, koji žive sa idejom da su svi okrenuti protiv njega i da mu ceo svet radi iza leđa.

Vrlo su snažne se*sualnosti (se*sualno nezajažljivi) i naglašeno ljubomorni i posesivni. Druga strana, koja takođe dominira, a koja je pozitivna, je to što je ovaj muškarac uglavnom u kategoriji vrlo uspešnih i poslovnih ljudi, i veoma sposoban da zaradi. Njegovi osećaji i ljubav su u osnovi plemeniti i iskreni, ali ne ume da to pokaže na pravi način.

Obožava ženu i decu, i u stanju je sve da uradi za njih, ali ta sebična ljubav često je neprijatelj broj jedan, i njemu i braku. Sklonost avanturama je ista kao i kod pripadnica ovog znaka.

ONA

Ovo je žena koja brak shvata sa neverovatnom ozbiljnošću i ima klasičan odnos prema ovoj temi – neretko veoma konzervativan i nalik na odnose koji su vladali u srednjem veku. Ume jako da voli, ali sve joj se svodi i sve posmatra kao dužnost i obavezu. Zahvalne su sa te strane, kao žene, jer uživaju u odgovornostima.

Naglašeno je brižna i kao žena i kao majka, i veoma su sposobne za sve vrste posla i delatnosti. One porodični život jednostavno osećaju, i kada su u braku posvećuju se i daju maksimalno. Ono što je moguća mana je što dosta delova u životu zavisi od njenog osećaja i raspoloženja, ali svakako se radi o veoma karakternim ženama koje je teško slomiti ili skrenuti sa zamišljenog i zacrtanog puta.

Sve što radi je iz najiskrenijih pobuda, bile loše ili dobre. Obožava muža, ali nikad ne pređe u idealizaciju, jer izuzetno su realne (kao glas razuma). Ona muža i svet oko sebe vidi upravo onakvim kakvi stvarno jesu.

Se*sualni apetiti su joj jako veliki i zahteva da bude zadovoljena maksimalno, i mada strogih moralnih načela, ne preza da ako nije zadovoljna na bilo koji način, zadovolji svoje prvenstveno se*sualne porive, što jednostavno mora, po bilo koju cenu. Potreban joj je snažan muškarac koji je neće sputavati i koji će znati da je zadovolji.

STRELAC

ON

Strelci, ma koliko preferirali slobodan stil života, ipak spadaju u osobe koje imaju velike zahteve, kada su žene i brak u pitanju. Žena mora da ima sve osobine, recimo dobre pravnice ili advokata. Muž Strelac je najveći kritičar u zodijaku i ceo odnos bazira na traženju i pronalaženju grešaka na ženi, što sigurno nije osobina potrebna za dobar brak.

Često je odsutan od kuće, a spada i u muškarce koji su veliki megalomani i bračni život mu je potpuno nezanimljiv. Na ljubav gledaju kao na srećan splet okolnosti. Brakom se bavi prosto tehnički i na ljubav gleda kao na fudbalsku utakmicu.

Ne razume zašto je uopšte potrebno pokazivati bilo kakve emocije ili osećaje prema ženama ili bilo kome drugom. Njegova žena mora biti veoma jake inteligencije i potpuno oslobođena od osećaja posesivnosti i ljubomore, i sa osobinom da se ne vezuje emotivno. Ovi muškarci nemaju osećaje, i veoma su nestrpljivi.

Ne trpe nikakva ograničavanja i pravila, i žena mora stvarno biti bar sličnih pogleda na svet, ako želi dobar odnos. Se*sualno nisu nezanimljivi, ali svi njihovi osećaji i želje su usmereni na brzu i momentalnu akciju.

ONA

Ako želite da vam žena bude najbolji drug i prijatelj, birajte ženu Strelca. Vole sve što voli i muškarac Strelac, i dosta su slični svojim muškim kolegama. Mada izuzetno vole brz život, poseduju osobinu koja se zove strpljenje i uvek će čekati dovoljno dugo, koliko je to potrebno.

Spada u veoma inteligentne žene koja uvek ume da dobrim savetom pomogne mužu. Žena Strelac izuzetno je pokretljiva i poslovi kojima se bavi najmanje podrazumevaju boravke u kući i bavljenje porodicom, i ako muškarac nije spreman na dinamičan život, bolje neka odustane odmah.

Kada je u kući, ekspeditivna je i dobra je majka. Jednostavno spada u žene kojima se i može i mora verovati. Uopšte nisu ljubomorne i taj osećaj gotovo da ne poznaju, i neverovatno su sposobne da se ne upetljavaju ništa što miriše na komplikaciju, posebno kada su emocije i ljubav u pitanju.

Ponekad samo nabace sumnju mužu ‘pro form’, ali ne misle ništa ozbiljno. Ne pravi od se*sa nauku niti je on prioritet, ali voli da uživa u se*su i voli kada se već nađe u poziciji braka, da joj se pokazuje pažnja i ljubav. Veoma su inspirativne kada dođe do se*sa.