in

URADITE SAMI SVOJ SUTRAŠNJI HOROSKOP I ON ĆE SE OSTVARITI: SVE ŠTO TREBATE UČINITI JE OVO

Horoskop za sutra povezuje vaše snove s astrološkim viđenjem vašeg znaka. Ovdje pročitajte kako ćete saznati šta će vam se sutra dogoditi. Svi sanjamo, ali svako na svoj način! Ovan voli u snovima rješavati probleme, Bik sanja o ljubavi, Riba u boji…Saznajte kakva je veza snova i raznih horoskopskih znakova. OVAN Iako možda ne sanjate […] More

Horoskop za sutra povezuje vaše snove s astrološkim viđenjem vašeg znaka. Ovdje pročitajte kako ćete saznati šta će vam se sutra dogoditi.

Svi sanjamo, ali svako na svoj način! Ovan voli u snovima rješavati probleme, Bik sanja o ljubavi, Riba u boji…Saznajte kakva je veza snova i raznih horoskopskih znakova.

OVAN

Iako možda ne sanjate često, kad sanjate, onda se nalazite u situacijama u kojima priželjkujete da riješite neki problem u vezi s poslom. Pogotovo javnim, profesionalnim položajem ili želite da i u stvarnom životu prevlada onaj takmičarski dio vaše prirode.

Svejedno je sanjate li pobjedu ili poraz u boks meču ili vožnji brzim sportskim kolima! Kod vas je uvijek prisutna podsvjesna želja da se ključ za rešenje nekog problema nalazi upravo u vašim snovima.

BIK

Većina predstavnika vašeg znaka mnogo sanja i zato volite da, čim se probudite, vašem partneru ili bliskom rođaku prepričate vaš san do tančina. A posebno one događaje ili osobe u snu koje simboliziraju moć, autoritet, finansijsku stabilnost, ali prvenstveno – ljubav.

Može se dogoditi da vaši snovi u kojima putujete i vraćate se voljenoj osobi predstavljaju kompenzaciju za nešto što biste voljeli doživjeti na javi, ali vam to ne polazi za rukom.

BLIZANCI

Vaši snovi u kojima ste na sceni, okruženi pažnjom ili ohrabreni aplauzima, mogu značiti da vas želja za popularnošću u javnosti, ma čime da se bavite, nikako ne prolazi. Naprotiv, kako živite uglavnom brzo, burno ili krajnje racionalno rješavate životne probleme, u vašim snovima krije se „instant” rešenje.

Najčešće u obliku iznenadne pojave neke osobe koja ima veze s dalekim zemljama ili stranim gradovima koja će vam pomoći, kad se najmanje budete nadali.