in

URADITE SAMI SVOJ SUTRAŠNJI HOROSKOP I ON ĆE SE OSTVARITI: SVE ŠTO TREBATE UČINITI JE OVO

VAGA Događa vam se da sanjate snove koji kao da vas opominju na vaše ili nečije ponašanje u određenom vremenskom razdoblju. To vam često donosi i rješenje, jer čim se probudite, racionalni dio vaše prirode počinje tražiti izlaz iz neke situacije koja vas opterećuje. Ponekada sanjate osobe koje ste u budnom stanju na neki način […] More

VAGA

Događa vam se da sanjate snove koji kao da vas opominju na vaše ili nečije ponašanje u određenom vremenskom razdoblju. To vam često donosi i rješenje, jer čim se probudite, racionalni dio vaše prirode počinje tražiti izlaz iz neke situacije koja vas opterećuje.

Ponekada sanjate osobe koje ste u budnom stanju na neki način zapostavili ili potisnuli. Ali najčešće se radi o situacijama kada trebate prihvatiti ili izbjegnuti neku odgovornost. Kako postupiti u takvim situacijama prema prijateljima, ovisi o njihovom horoskopskom znaku i njihovom ponašanju prema vašem znaku!

ŠKORPIJA

Kao predstavnik vodenog znaka, imate privilegiju da dosta sanjate i da vam često ono što ste sanjali, nagovještava baš ono što priželjkujete. To može biti bezgranična ljubav od osobe koju volite i ostvarenje vaših najskrivenijih želja o kojima rijetko kome pričate.

Događa vam se da sanjate predjele i mjesta na kojima nikada niste bili, a imate osjećaj da jeste ili ćete jednog dana baš tamo otići, u čemu vam najviše pomaže vaša nepogrešiva intuicija.

STRIJELAC

Najbolje rešenje nekog problema u vezi s vašim fizičkim stanjem ili stvarnim mogućnostima uglavnom pronalazite u vašim snovima, jer pored Neptuna (mašta) i Jupiter (uspjeh) vlada vašim znakom.

Događa vam se da imate i telepatske snove, jer se neke situacije ili događaji iz života ljudi koji su vam dragi, na neki način, manje ili više, podudaraju s onim što ste vi već sanjali. Tako im, prije nego što i oni toga postanu svjesni, pronalazite izlaz iz problema – u vašim snovima.