in

URADITE SAMI SVOJ SUTRAŠNJI HOROSKOP I ON ĆE SE OSTVARITI: SVE ŠTO TREBATE UČINITI JE OVO

JARAC Vaši snovi vam dosta govore, ali najčešće vam nešto razjašnjavaju ili donose rješenje za neke nedoumice ili situacije u stvarnom životu, pogotovo u vezi s emocijama. Uglavnom znate razdvojiti kada se događaji i ljudske sudbine vaših najbližih rođaka, prijatelja ili poslovnih partnera ponavljaju u vašim snovima. Ili kada vam neko iz nekog drugog paralelnog […] More

JARAC

Vaši snovi vam dosta govore, ali najčešće vam nešto razjašnjavaju ili donose rješenje za neke nedoumice ili situacije u stvarnom životu, pogotovo u vezi s emocijama.

Uglavnom znate razdvojiti kada se događaji i ljudske sudbine vaših najbližih rođaka, prijatelja ili poslovnih partnera ponavljaju u vašim snovima. Ili kada vam neko iz nekog drugog paralelnog sveta dostavlja „šifrirane informacije” u kojima leži ključ za donošenje neke odluke.

VODOLIJA

Vašim snovima dominira želja za raznovrsnošću, igrom, radostima življenja i oni su u velikoj mjeri protkani vašom potrebom da budete istovremeno na dva ili više mjesta, što je u stvarnosti ponekad prilično naporno.

Uspjeh u obliku utjecajnih osoba koje u vama vide nešto što nema nitko drugi, kada sanjate, najčešće predstavlja putokaz za dvojbe na javi. A ljubav simbolizira atraktivna osoba iz vaših snova koju ćete sresti tamo gdje se najmanje nadate.

RIBE

Vašim znakom vlada Neptun – simbol snova, pa vi vjerojatno sanjate često i to u boji. U snovima najčešće pronalazite vrlo praktična rešenja za neke situacije koje ne znate riješiti u stvarnom životu.
Recimo ljubavne ili poslovne probleme poput nevjere, ljubomore, kreativnosti… Prepričavate vaše snove osobi pored koje se budite.

Ako ste sami, onda ih zapisujete, jer imate osjećaj da će se tako lakše ili brže ostvariti. Naročito kada se vaše erotske fantazije o moćnoj i seksipilnoj osobi koja dolazi iz daleka, često „preslikavaju” u vašim snovima.