in

UVEK U POTRAZI ZA PRAVOM LJUBAVI: VAGE IMAJU DUBOKU MRAČNU TAJNU

5. One su senzualne Zavođenje je visoka umjetnost za Vage. Vage vole sve što im godi čulima, bilo da je to prekrasni parfem, mirisno cvijeće, bogat okus čokolade ili umirujuća glazba. Sve to ih dovodi u strastveno i romantično raspoloženje. 4. One ne vole sukobe i žele ugoditi svima Njihovo emocionalno stanje često ovisi o […] More

5. One su senzualne

Zavođenje je visoka umjetnost za Vage. Vage vole sve što im godi čulima, bilo da je to prekrasni parfem, mirisno cvijeće, bogat okus čokolade ili umirujuća glazba.

Sve to ih dovodi u strastveno i romantično raspoloženje.

4. One ne vole sukobe i žele ugoditi svima

Njihovo emocionalno stanje često ovisi o drugima, što ih može učiniti prilično neodlučnima. Mogu se početi ulagivati i podređivati svoje potrebe drugima.

Međutim, kada svjedoči tuđoj raspravi u kojoj netko uzima čvrstu poziciju na jedan način, često će zauzeti suprotnu stranu kako bi im izjednačila izglede. Ipak, one će to učiniti na fin način, bez stvaranja neugodnosti ikome.

3. One vjeruju u pravdu

Vage vole raspravljati i imati jedinstvenu sposobnost da vide istinu u bilo kojoj situaciji sa svih strana. One mogu biti vaš najbolji prijatelj i slušati vas s objektivnošću.

Ali ako misle da ste u krivu, prepirat će se s vama sve dok vam ne objasne svoju točku gledišta.

2. Vole razgovarati o psihološki složenim stvarima

S jedne strane one stalno traže vezu, s druge – očajnički im je potrebna njihova neovisnost i prostor. Često osciliraju iz jedne krajnosti u drugu. Za njih, ljubavne veze su ili uzbudljive ili su izvor sukoba. One mrze sukobe, ali čini se da ih privlače u svoj svakodnevni život.

Ipak, one imaju nevjerojatnu sposobnost komuniciranja i diplomatskog rješavanja različitih nesporazuma s ljudima u svom životu.

1. Imaju duboku mračnu tajnu s kojom se svi možemo poistovjetiti

Mi smo dirnuti njihovim tajnama: osjećajem usamljenosti i potrebom za ljubavlju, jer u nekim razdobljima u životu i mi smo se tako osjećali.

No, usamljenost i potreba za ljubavnim odnosom ponekad tjera mnoge Vage da očajnički traže površne romanse koje nikada neće zadovoljiti njihove intimne potrebe.

Srećom, većina Vaga raste i sazrijeva zbog svojih iskustava i shvaćaju koji odnosi vjerojatno nisu dobri za njih.