in

VAGA: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

VAGA I VAGA U ovom odnosu vladaće mrtvilo u pogledu osvajanja i sticanja novih saznanja i progresa, ali će obilovati zabavom i blaženim mirom. Partneri će se truditi da izbegnu sve moguće rasprave i nesuglasice, a njihova pažnja će biti usresređena na očuvanje i brigu oko osećanja drugog partnera. VAGA I ŠKORPIJA Ovaj odnos će […] More

VAGA I VAGA

U ovom odnosu vladaće mrtvilo u pogledu osvajanja i sticanja novih saznanja i progresa, ali će obilovati zabavom i blaženim mirom. Partneri će se truditi da izbegnu sve moguće rasprave i nesuglasice, a njihova pažnja će biti usresređena na očuvanje i brigu oko osećanja drugog partnera.

VAGA I ŠKORPIJA

Ovaj odnos će obilovati ljubomornim scenama i željom za posesivnošću, koju će izazivati Škorpija. Vaga lako zavodi Škorpiju, ali kao večita lutalica i ponekad nestabilna u vezama, učiniće Škorpiju nesigurnom u njenu ljubav. Ovakva veza može opstati jedino ako Vaga pokloni punu pažnju Škorpiji i dokaže joj stabilnost veze i ljubavi,tj. ako shvati da mora pružati bar onoliko koliko dobija, a Škorpija savlada svoje emocije i posesivnoist.

VAGA I STRELAC

U ovoj vezi postoje savršeni izgledi za uspeh, pod uslovom da Vaga shvati Strelčevu želju za slobodom, ali i da Strelac shvati koliko je za Vagu važno da učestvuje u svemu zajedničkom. Njih dvoje će se truditi da udruže svoje osnovne kvalitete u jedinstvenu, harmoničnu vezu između dvoje ljudi. Vaga može pružiti lepotu, osećajnost i emotivnost, a Strelac svoj visoki moralni duh, kao i materijalno bogatstvo.