in

VATRENA I TEMPERAMENTNA: ŽENA STRIJELAC JE VJERNA DO GROBA ALI OVO JE NIKADA NE PITAJTE

Žena Strijelac zauzima posebno mjesto u astro svijetu zbog svoje pozitivnosti i neustrašivosti. Ukoliko u svom životu imate ženu Strijelca, znajte da su one pravi biser pa ih tako i tretirajte. Ovo je nekonvencionalna žena koja životu prilazi kao posebnoj svetkovini! Smatra sebe ravnom muškarcima, ali kako ispod ovog vatrenog temperamenta leži romantična duša, cijeli život […] More

Žena Strijelac zauzima posebno mjesto u astro svijetu zbog svoje pozitivnosti i neustrašivosti. Ukoliko u svom životu imate ženu Strijelca, znajte da su one pravi biser pa ih tako i tretirajte.

Ovo je nekonvencionalna žena koja životu prilazi kao posebnoj svetkovini! Smatra sebe ravnom muškarcima, ali kako ispod ovog vatrenog temperamenta leži romantična duša, cijeli život spremna je čekati onoga koji će je zadiviti svojim kvalitetama.

Obično je totalna suprotnost od svog partnera: čak i kada nema konkurenciju s kojom bi se natjecala, žena Strijelac ima poteškoća pokazati svoju privrženost partneru zato često bude proglašena hladnom. O njoj se često misli da je emotivno suzdržana.

Njen partner mora biti zreo, dovitljiv i otvoren za pustolovine. Nije potrebno da bude bogat, mada bi to pomoglo… Za nju on će biti njen vitez, princ iz njenih djevojačkih snova.

Ona je dobra majka, mada ponekad zna biti pretjerano stroga prema svom potomstvu. S druge strane, ona teži k tome da razmazi svoju djecu igračkama i nagradama, pa je moguće da se ta djeca tijekom puberteta suoče s društvenim problemima.

Najbolje se slaže s: Lavom, Vodenjakom, Blizancima, Strijelcem, Vagom i ponekom Ribom.

Najčešća zanimanja: poduzetnica, glazbenica, glumica, novinar, profesor, tehnolog, državni službenik, istraživač, stjuardesa,…

I za kraj, nikada je ne pitajte gdje je bila i s kim! Ona voli slobodu, a vi joj samo možete vjerovati.

Ograničavanje slobode za nju nije opcija.