in

VELIKI KINESKI HOROSKOP ZA GODINU PSA KOJA JE UPRAVO NASTUPILA

Ako želite dobru godinu, morate i sami biti dobronamerni, savetuje nam svima kineski horoskop koji kaže da od 16. februara ulazimo u godinu Jang Zemljanog Psa. Takođe, kaže nam i da je ova godina dobra za sve one koji žele da promene način života, bilo da se radi o nekim većim ili manjim promenam. Dakle, sada […] More

Ako želite dobru godinu, morate i sami biti dobronamerni, savetuje nam svima kineski horoskop koji kaže da od 16. februara ulazimo u godinu Jang Zemljanog Psa. Takođe, kaže nam i da je ova godina dobra za sve one koji žele da promene način života, bilo da se radi o nekim većim ili manjim promenam. Dakle, sada je pravo vreme da ostavite cigarete, da počnete da vežbate, da nađete drugi posao, upišete neki kurs koji vas odavno zanima, da se preselite…

Važno je samo da sve radite ispravno i pošteno, i sigurno ćete napredovati ove godine. Ovo nije godina za mnogo planova, već za fokusiranje na jedan najvažniji, na ono što je prioritet. Takođe, sada je vreme za štednju, a ne za rasipanje.

Uspeh u ljubavnim vezama takođe zavisi od toga koliko ste iskreni u vezi. Moralna načela i prave vrednosti će biti važne tokom cele godine. Ako ste sami – ne propuštajte proslave, zabave, koncerte… to su mesta na kojima možete da upoznate novu ljubav.

Pas

Biće vam problem da izbalansirate privatni i poslovni život. Ukoliko vam bude išlo u ljubavi, onda ne očekujte veliki napredak na poslu. I obrnuto. Izbegavajte saradnju sa bliskim osobama, postavite granice. Mogući su novčani izdaci, zato se fokusirajte na štednju ove godine.

Ne menjate posao ove godine. Oni koji su u braku imaće pojačanu tenziju i rasprave, a oni koji su slobodni neće promeniti status, osim možda neke prolazne avanture. Pazite se u saobraćaju tokom ove godine.

Vodite računa o ishrani i vežbajte.

Svinja

Ovo je godina napretka za vas. Sve što ste želeli sada će vam se ostvariti. Prijatelji će biti od velike pomoći ove godine. Jako je bitno da nađete više vremena za sebe, da se ne premarate. U prvoj polovini godine je moguće nezadovoljstvo finansijama.

Druga polovina godine će biti osetno bolja. Iako vam se neke stvari neće dopasti na radnom mestu, nemojte pružati veliki otpor. Oni koji su u dugim vezama se mogu venčati, konačno će doći do stabilizacije. Ako niste u vezi, očekujte sjajnu godinu za ljubav. Sve vodi ka stabilnosti, konačno.

Bitno je da jačate svoj imunitet tokom godine, ali nećete imati neke veće zdravstvene probleme.

Pacov

Ove godine bi trebalo da razvijete neke nove veštine. Odličan je period za učenje, studiranje, dobijanje sertifikata. Sada ćete izgraditi dobar temelj za budućnost. Pazite kako trošite novac, jer se može desiti odlaganje isplata u toku godine ili čak možete dobiti otkaz.

Honorarni poslovi su obavezni tokom cele godine, ne odbijajte iako možda nije svota prevelika. Videćete na kraju godine da će se sav trud isplatiti. Ako ste zauzeti, treba da posvetite više vremena partneru, u smislu podrške. Ako ste slobodni, lako ćete naći osobu koja vam odgovara, ali nemojte se uplašiti i pobeći ako je sve kako treba. Birajte osobe koje imaju iste ciljeve kao vi.

Moguć je pad imuniteta ove godine, ali bićete boljeg zdravlja u drugoj polovini godine.

Bivo

Ako se bavite poslom koji ima veze sa šminkom, modom, nakitom, odećom – nema razloga za brigu. Ove godine će vam baš to ići sjajno. Bitno je da vam se dopada posao koji radite i da je sve stabilno. Koristite svaku šansu koja vam se bude ukazala za napredak.

Bićete jako zadovoljni finansijama. Ono što možda neće biti baš idealno su odnosi sa kolegama. Držite se svog posla, svoje uloge, ne mešajte se drugima u ono što rade i biće bolja atmosfera. Ako ste slobodni, možda će vam biti prilično dosadno jer nikako da nađete osobu koja je stabilna i sposobna kao vi. Ako ste zauzeti, u dugoj vezi, ovo je sjajna godina za brak ili početak zajedničkog života.

Morate se baviti nekom aktivnošću ove godine jer ćete biti skloni gojenju.

Tigar

Mogući loši odnosi sa kolegama. Ne obraćajte pažnju na razne tračeve koji će kružiti cele godine, nego se potrudite da radite svoj posao najbolje moguće. Ne uzimajte kredit, niti neke manje pozajmice tokom godine. Ako dođe do problema sa novcem, imaćete pomoć od drugih ljudi.

Ako ste u braku ili vezi, odnos će se poboljšati ove godine. Ako ste slobodni, pažljivo birajte, stavite kvalitet iznad kvantiteta. Tigrovi se svakako teško vezuju, ali ove godine treba naći prijatelja i partnera u jednom. Težite ka tome.

Brinite više o svom zdravlju. Preventivno odradite sve analize koje možete. Konzumirajte zdravu hranu i vitamine.

Zec

Imaćete veliku podršku bliskih ljudi da napravite bitne promene u svom životu. Iskoristite dobre prilike za napredak. Preko prijatelja lako možete naći posao, ako sadašnji želite da promenite. Ne zapostavljajte porodicu i prijatelje.

Zdravlje ukućana može biti ugroženo, pa bi bilo dobro da budete tu za bliske ljude. U toku godine su mogući veliki usponi i padovi na poslu. Jako ste zabrinuti. Ako niste zadovoljni trenutnim stanjem na poslu bilo bi dobro da težite ka promeni. Nikako nemojte ostati i stagnirati, ali zato štedite energiju. Nemojte dati sve od sebe ako ne želite da ostajete tu gde jeste.

Ako na početku godine budete imali probleme sa partnerom, sve će se to rešiti do kraja godine. Slobodni, pokušajte da ne nalazite svakom manu i ne opterećujte druge svojim strahovima od vezivanja. Budite tolerantiji.

Ne zaboravite da ove godine morate da se hranite zdravo, da provodite što više vremena napolju. Mogući su problemi sa disanjem, prehladama, alergijama, imunitetom.

Zmaj

Ove godine, ma kako čudno izgledalo, sve vam ide od ruke. Iskoristite dobre šanse za napredak. Ono što je bitno je da se ne zalećete, da ne donosite odluke naglo, već da sve isplanirate. Izbegavajte igre na sreću i poslove koji su visoko rizični.

Samo idite na sigurno. Osetićete preveliki pritisak na poslu, ali će sve biti isplativo. Slobodni, nije ovo godina za brak, ali možete započeti zajednički život sa partnerom koga upoznate ove godine. Ako ste u braku, bilo bi dobro da poradite na komunikaciji sa partnerom.

Izbegavajte poroke, lošu ishranu i nezdrav način života.

Zmija

Izbegavajte pokazivanje straha od gubitka posla, statusa, novca. Previše ste nesigurni i to se vidi. Radite na sebi, jačajte samopouzdanje, usavršavajte se. Pokušajte da nađete zajednički jezik sa kolegama, budite im od pomoći.

Možete očekivati dobre vesti i napredak ako se samo malo fokusirate na dobre strane posla. Možete imati potrebu da promenite poziciju, pa čak i firmu za koju radite. Ako to ne želite, onda napravite plan rada i držite se postavljenih ciljeva. Sve zavisi od vas.

Ovo je dobra godina za ljubav. Ako ste slobodni, moguće je neko novo poznanstvo. Zauzeti, ako niste u braku, ovo je dobra godina za “ludi kamen”. Ono što je bitno da znate da ćete biti skloni avanturama, pa pazite da ne ugrozite odnos sa partnerom zbog neke manje važne osobe.

Zdravlje može biti krhko ove godine. Ako imate probleme sa varenjem ili ako ste stalno pod stresom, posetite lekara obavezno.

Konj

Iako se ne osećate baš najbolje ove godine, imaćete podršku sa svih strana. Prijatelji, saradnici, partner, porodica – svi će biti od pomoći da biste lakše napredovali. Velike su šanse da ćete moći da zaradite veći novac.

Pitajte bliske osobe za savet, ako ne znate da li da ostanete na istom radnom mestu ili ne. Ako ste u dugoj vezi ili braku, sada je vreme da se oslonite na partnera i da tražite savet za probleme koje imate. Pokažite svoja osećanja, ojačajte odnos. Ako ste slobodni, neki prijatelj može postati nešto više.

Pazite se u saobraćaju. Ovo nije godina za kupovinu automobila. Ako želite da idete na neko duže putovanje, sa prijateljima ili partnerom, to je svakako dobra opcija, pošto ne možete da budete dugo na jednom mestu.

Što se tiče zdravlja, možete samo biti pod stresom ove godine, pa bi bilo dobro da se ne premarate i da ugađate sebi.

Koza

Ovo će biti dobra godina za vas. Imaćete dosta prilika da pokažete svoje talente na poslu, pa je moguć napredak. U slobodno vreme možete da razmišljate o dodatnom poslu, koji će stabilizovati finansije.

Ako ste slobodni, preko prijatelja ili člana porodice je moguće neko novo poznanstvo. Mogući su problemi u vezi ili braku. Pazite da ne povredite jedno drugo u raspravi i nemojte drugima pričati o problemima koje imate.

Što manje vremena provedite u kući, bićete zdraviji. Nemojte biti pasivni. Idite u duge šetnje u konzumirajte zdravu hranu.

Majmun

Ova godina neće biti tako opuštena i zabavna za vas. Moraćete više da se potrudite da postignete bezbrižnost kojoj uvek težite. Ako imate mogućnost da putujete zbog posla, prihvatite jer je to šansa za napredak. Izbegavajte negativne događaje i ljude, jer ćete tako održati svoj mir ove godine.

Moguće su prepreke na poslu, a najbolji način da rešite probleme je da budete odgovorni i posvećeni. Ove godine morate štedeti, iako vam se to nikako ne dopada. Izbegavajte učešće u nagradnim igrama, ulaganje novca u posao ili neke nove stvari.

Nemojte imati prevelika očekivanja od ljubavnog života, jer ćete jako teško naći osobu koja je idealna za vas. Ovo je godina za avanture, pa ako nešto proistekne iz toga, to je u redu. Ako ste u braku ili vezi, moguće su rasprave sa partnerom tokom godine, ali uglavnom će to biti zbog novca.

Zdravlje će biti savršeno ove godine.

Petao

Prošla godina je bila naporna, a ove godine treba da nađete balans i mir. Nije ovo godina za nove poslovne projekte, nego je bitno da se držite onog što vam dobro ide. Nemojte praviti velike promene, jer ćete samo sebi napraviti problem.

Ako ste u braku, odnos će biti sjajan, moguća je prinova, kupovina kuće ili automobila. Slobodni, okrenite se oko sebe – možda je baš u vašem okruženju osoba koja je idealna za vas, a ne primećujete je.

Što se zdravlja tiče više vremena provedite u prirodi. Ne morate preterivati sa zdravom hranom, bitno je samo da se osećate dobro. Nećete imati neke veće zdravstvene probleme.