in

VELIKI ŽENSKI HOROSKOP: JEDNA JE NAJSTRASTVENIJA A JEDNA SVE MUŠKARCE OBARA S NOGU

Žena Vaga Za vas se ne bi moglo reći da ste odlučna i energična osoba. U donošenju odluka ili obavljanju nekog posla oklevate i nikako da pronađete pravi put i pravo rešenje. Niste ambiciozni i uvek je potreban neko kome ćete prepustiti deo svojih obaveza. Želite da se dopadnete drugima, društveni ste, volite da izlazite, […] More

Žena Vaga

Za vas se ne bi moglo reći da ste odlučna i energična osoba. U donošenju odluka ili obavljanju nekog posla oklevate i nikako da pronađete pravi put i pravo rešenje. Niste ambiciozni i uvek je potreban neko kome ćete prepustiti deo svojih obaveza.

Želite da se dopadnete drugima, društveni ste, volite da izlazite, uživate u komplimentima. Osećajni ste i strasni. Posedujete izvestan šarm. Ljudi u vama vide nešto tajanstveno, misteriozno. Izuzetno ste inteligentni, samo tu odliku ne usmeravate uvek u onom pravcu gde bi najviše došla do izražaja.

I u izboru partnera mnoge Vage greše. Smatrajući da partner treba da im bude glavni oslonac u životu, vezuju se za onog koji postaje pravi tiranin čim oseti njihovu slabost. Vama bi najviše odgovarao muškarac koji bi znao da ceni vaše kvalitete i koji vam ne bi stalno prebacivao zbog nedostatka energije da podnosite životne i druge teškoće. Niste skloni promenama u ljubavi, ali ako vam se dogodi da sretnete osobu koja će vam se učiniti simpatičnom, a okolnosti su povoljne, nećete smatrati za greh da se upustite u malu avanturu sa njom.

Žena Škorpija

Vi niste pasivna, mirna, krotka zena. Plahovite ste i strasne prirode. U životu ništa ne radite napola. Ne volite neodlučnost. Kad se bacite u neki poduhvat, kad učestvujete u nekoj diskusiji, kad doživljavate neku avanturu, idete uvek do kraja. Ili, pak, ništa ne preduzimate.

Veoma ste senzibilna osoba i uvek želite sve ili ništa. Spremni ste da se predate do kraja, bez ustezanja i nesebično, onome koga ste odabrali. Izabranik postaje centar vašeg življenja. Škorpije, iako nisu lepotice, fascinantno deluju na muškarce… Nedefinisani, čudni šarm, koji pokreće vibracije u dubini vaše ličnosti, umete dobro da iskoristite.

Kad je neki muškarac siguran da vam se dopada i da vas privlači, uspećete da ga zarobite hiljadama nevidljivih detalja.Čovek koga ste izabrali neće odmah prodreti u tajne vaše ličnosti. Za njega ćete dugo biti misteriozna osoba. To će biti jedan od snažnih pokretača njegove ljubavi. Osoba koja poželi da vas odjednom sasvim upozna reskira da vas zauvek izgubi.

Žena Strelac

Vi ste smeli, nezavisni, želite da prekoračite ustaljene barijere, upuštate se u rizike da biste ostvarili neki ideal, neki Vaš plan, samo zato da biste pokazali ljudima koliko vredite.

Ambiciozni ste. Želite da se tako postavite u životu da sve bude podređeno vašim planovima. Imate istančano osećanje za sve životne vrednosti; ne zanemarujete ništa što bi na bilo koji način moglo da ide u vašu korist. Mnogo držite do mirnog života, bez naglih promena. Ne volite nikakvu zbrku i anarhiju. Za vas je život neprekidna borba.

U ljubavi, prva želja vam je da sretnete muškarca koji će vam se diviti i koga ćete moći da predstavljate prijateljima bez imalo ustručavanja. Za vas ljubav znači divljenje i zato vaš izabranik mora biti čovek jakog karaktera i dobro prekaljen. Čovek slabe volje, koji će popuštati vašim kapricima, nikako vas neće učiniti srećnom. Vaši odnosi će doživeti katastrofu. Ako u početku i budete podnosili takvog čoveka, jednog dana će ipak doći do eksplozije.