in

VEZE IZMEĐU OVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SU OSUĐENE NA POTPUNU PROPAST

Vodolija i Škorpija U ljubavnoj vezi Vodolije i Jarca ne bi postojalo poverenje koje je ključno za ovu vrstu odnosa. Osobe rođene u znaku Vodolije iznad svega vole svoju nezavisnost i slobodu, što će Škropija sigurno hteti da sputa i ograniči, što će naići na veliki otpor. Ova dva znaka nikako nisu dobra kombinacija. Strelac […] More

Vodolija i Škorpija

U ljubavnoj vezi Vodolije i Jarca ne bi postojalo poverenje koje je ključno za ovu vrstu odnosa. Osobe rođene u znaku Vodolije iznad svega vole svoju nezavisnost i slobodu, što će Škropija sigurno hteti da sputa i ograniči, što će naići na veliki otpor. Ova dva znaka nikako nisu dobra kombinacija.

Strelac i Ribe

Ovo su dva potpuno suprotna znaka. Strelčevi su avanturisti, željni putovanja i novih iskustava, spontani i uvek vedrog duha. Sa druge strane, Ribe su potpuno okupirane samo svojim emocijama, i za sve ostalo su slepe, što bi Strelčeve izludelo.

Vaga i Rak

Stvari između osoba rođenih u ova dva znaka mogu biti dobre samo na početku veze. Ipak, ukoliko se upuste u ozbiljnu vezu, doći će do razmimoilaženja. Rakovi su usmereni suviše na kuću i porodicu, što je atmosfera u kojoj bi se Vage, koje su pre svega jako društven znak, osećale zarobljeno.

Bik i Blizanci

Ova dva znaka nikako se ne poklapaju u se*sualnom smislu, što je važan aspekat u svakoj ljubavnoj vezi. Dok je Bikovima važan dodir i konstantno ispoljavanje ljubavi i nežnosti, Blizanvi tome ne pridaju previše značaja.

Ovan i Lav

U ovoj vezi stvari bi bile poprilično komplikovane, s obzirom da ni Lavovi ni Ovnovi ne vole da pričaju o svojim osećanjima. Osobe rođene u znaku Ovna su suviše ćudljive, što nikako ne bi odgovaralo narcisoidnoj prirodi Lava. I jedni i drugi vole da budu u ulozi lidera, tako da ljubavni odnos između ova dva znaka ne bi bio dugog veka.

Ribe i Lav

Osobama rođenim u ova dva znaka koje započnu ljubavnu vezu definitivno neće biti lako. Ribe su veliki sanjari, često su usporene i melanholične, što će biti vrlo iritantno za vatrenog Lava. Njegovoj goropadnoj prirodi nikako ne bi odgovarao temperament Riba.

Vodolija i Devica

Iz svega što smo u prethodnim odeljcima rekli o ova dva znaka sledi da bi njihova ljubavna veza bila potpuni promašaj – Device koje su opterećene formom, pravilima, preciznošću i savršenstvom i Vodolije koje su slobodnjaci sa neobuzdanim duhom. Zvezde defintivno nisu naklonjene ovoj kombinaciji.