in

VODOLIJA: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

VODOLIJA I ŠKORPIJA Ovo je neobična, retka i dragocena veza. Možemo reći, ako je žena Škorpija, a muškarac Vodolija, da je on oduševljen i opijen njenom magičnom pojavom, koja deluje na Vodolijine čulne centre.On u njoj vidi ženu sa kojom može da deli svoje ljubavne maštarije. Muškarac Škorpija i žena Vodolija pored svog burnog seksa […] More

VODOLIJA I ŠKORPIJA

Ovo je neobična, retka i dragocena veza. Možemo reći, ako je žena Škorpija, a muškarac Vodolija, da je on oduševljen i opijen njenom magičnom pojavom, koja deluje na Vodolijine čulne centre.On u njoj vidi ženu sa kojom može da deli svoje ljubavne maštarije. Muškarac Škorpija i žena Vodolija pored svog burnog seksa postaju i odlični prijatelji, cene se i poštuju, dopunjuju i nadahnjuju.

VODOLIJA I STRELAC

Ova veza bi mogla biti jedna od interesantnijih, naročito ako se govori o duhovnosti. Za oba znaka je karakteristična ljubav prema slobodi i želja za razvijanjem individualnosti, kao i njihova nekonvencionalna priroda. Da bi ova veza bila potpuna,partneri bi trebalo da budu tolerantniji, jer su oni vrlo određeni, individualni tipovi. Život ovih osoba je kao strasno putovanje, u kome će se uzajamno ohrabrivati i podržavati.

VODOLIJA I JARAC

Ovo nije odnos koji,kod partnera, može da pruži zadovoljstvo i nije ga lako održati. Oba znaka su sa izraženom crtom otvorenosti, nezavisnosti i odanosti svom karakteru. Vodolija je mnogo promenljivija od tvrdoglavog Jarca, čija česta nepopustljivost prema svemu može da oteža moguće zbližavanje ove dve osobe.