in

ZAŠTO JE VAŽNO DA IMAŠ AMAJLIJU: OVO JE AMAJLIJA ZA TVOJ HOROSKOPSKI ZNAK

Ovan Amajlija u obliku srca, kao i svi kristali u ovom obliku. Amajlija u obliku srca ovnovima donosi sreću u ljubavi. Stavite je na stol ili ispod jastuka da bi imali sreću u ljubavi. Bik Figurica konja. Ova amajlija simbolizira snagu i odanost, a osobama u ovom horoskopskom znaku donjet će izdržljivost. Ovu amajliju stavite […] More

Ovan

Amajlija u obliku srca, kao i svi kristali u ovom obliku. Amajlija u obliku srca ovnovima donosi sreću u ljubavi. Stavite je na stol ili ispod jastuka da bi imali sreću u ljubavi.

Bik

Figurica konja. Ova amajlija simbolizira snagu i odanost, a osobama u ovom horoskopskom znaku donjet će izdržljivost. Ovu amajliju stavite na stol ili je nosite sa sobom.

Blizanci

Ključevi starinskog oblika. Ovu amajliju možete staviti na bilo koje mesto u kući, a poželjno je nositi je sa sobom u džepu. Ključevi simboliziraju otvaranje.

Rak

Figurica bude. Ovu amajliju nosite sa sobom u džepu, a takođe je možete staviti u spavaću sobu ili blizu ulaznih vrata. Ova amajlija će donjeti mudrost i dugovječnost.

Lav

Žeton za poker. Ovu amajliju možete nositi sa sobom ili staviti na radni stol da bi poboljšali svoje ideje. Na ovoj amajliji treba biti ucrtana djetelina, srce i konj.

Djevica

Dugme. Amajlija treba biti od posebnog materijala. Ova amajlija će poboljšati kreativnost i inspiraciju.