in

ZBOG ČEGA SVAKA VAŠA VEZA ZAVRŠI RASKIDOM: OVNOVI SU TVRDOGLAVI, DJEVICE PREVIŠE ZAHTEVNE…

Vaga Probudi li se u pripadniku ovog znaka ono najgore, biće veoma manipulativni i osvetoljubivi. Prosipaće ljubomorne izjave, kažnjavati partnera odlaskom u drugi krevet ili izbjegavanjem intimnosti, a vrlo lako odlaze predaleko i neće se libiti da mu prete odlaskom, raskidom ili razvodom. Iako znaju da tako mogu povrijediti partnera, oni za to ne haju. […] More

Vaga

Probudi li se u pripadniku ovog znaka ono najgore, biće veoma manipulativni i osvetoljubivi. Prosipaće ljubomorne izjave, kažnjavati partnera odlaskom u drugi krevet ili izbjegavanjem intimnosti, a vrlo lako odlaze predaleko i neće se libiti da mu prete odlaskom, raskidom ili razvodom. Iako znaju da tako mogu povrijediti partnera, oni za to ne haju.

Škorpija

Jedan od načina na koji pripadnici ovog znaka mogu uništiti vezu ili brak je građenje nepovjerenja prema partneru, pretpostavljajući da će ih on izdati, pri čemu će stalno tražiti sitne propuste kod partnera.

Što je gore, ako se osjećaju nesigurno čak i ako ne pronađu dokaze, cijelu će stvar iskonstruisati u svojoj glavi. Potom slijede mučni razgovori i prebacivanja, optužbe…

Strijelac

Najgora stvar kojom pripadnici ovog znaka mogu upropastiti ljubavne odnose je očekivanje da partner želi i misli baš sve isto kao i oni. Strelcu je nezamislivo da partner ima druge ideje ili ciljeve.

Tjeraće vodu na svoju vodenicu i u raspravi doći do toga da se zapitaju ima li u tom odnosu ljubavi i ima li on uopšte smisla. Najveći im udarac zadaju kompromisi, kojima nisu skloni, a što ih više sklope, to je sigurnije da se u podsvijesti opraštaju od veze.