in

ZBOG ČEGA SVAKA VAŠA VEZA ZAVRŠI RASKIDOM: OVNOVI SU TVRDOGLAVI, DJEVICE PREVIŠE ZAHTEVNE…

Jarac Pripadnici ovog znaka mogu biti pretjerano ozbiljni, kruti i da imaju ogromna očekivanja čime lako mogu sabotirati odnos. Partner zbog toga može da se osjeća kao da ga Jarac posmatra kao slabog, nekog ko uvek griješi. Očekuju da svi ispune njihova nebulozna mjerila i ideje o tome kako treba živeti, pa i voljeti. Pred […] More

Jarac

Pripadnici ovog znaka mogu biti pretjerano ozbiljni, kruti i da imaju ogromna očekivanja čime lako mogu sabotirati odnos. Partner zbog toga može da se osjeća kao da ga Jarac posmatra kao slabog, nekog ko uvek griješi.

Očekuju da svi ispune njihova nebulozna mjerila i ideje o tome kako treba živeti, pa i voljeti. Pred partnera stalno postavljaju nove izazove na kojima oni treba da se dokazuju.

Vodolija

Vodolija vezu može da uništi time što se vrlo lako odluči da ignoriše partnera i time što ne želi da da objašnjenje za svoje ponašanje. Kod njih druga strana često treba da nagađa šta osjećaju ili o čemu razmišljaju, što može izludjeti partnera te ga ispuniti nesigurnošću do te mjere, da se pitaju voli li ih uopšte Vodolija ili joj je sasvim svejedno koga ima, ili ima li uopšte nekog kraj sebe.

Ribe

Ponekad veza s pripadnicima ovog znaka može da liči na vezu s hologramom – partner misli da su u vezi s Ribom, ali nisu. Jedan dan su divni i fini, a drugog dana im nema ni traga ni glasa.

Njihova najveća mana koja može presuditi braku ili vezi je povlačenje u vlastiti svet, kao i nepouzdanost. Takođe jako drže do svoje privatnosti i s glupim zahtjevima mogu otjerati partnera.