in

ŽENA BIK: EVO ZAŠTO JE ONA ŽENA ZA POŽELJETI

Žena bik nije avanturista i nije sklona da rizikuje i da „izlazi“ iz uobičajenih okvira i standarda, pa novac retko troši na putovanja ili neke nesigurne investicije, i radije ulaže u antikne komade nameštaja, nekretnine, skupe komade nakita ili u unikatne haljine, torbe ilicipele. Najbolja zanimanja za žene rođene u znaku bika su – glumica; […] More

Žena bik nije avanturista i nije sklona da rizikuje i da „izlazi“ iz uobičajenih okvira i standarda, pa novac retko troši na putovanja ili neke nesigurne investicije, i radije ulaže u antikne komade nameštaja, nekretnine, skupe komade nakita ili u unikatne haljine, torbe ilicipele.

Najbolja zanimanja za žene rođene u znaku bika su – glumica; pevačica; modni dizajner; balerina; naučnica; lekar; psihijatar; bankar; menadžer; socijalni radnik; finansijski savetnik.

Žena rođena u znaku bika – opšte zdravlje i najčešće zdravstvene tegobe

Žene u znaku bika su veoma često sklone da preteruju u hrani ili piću, pa nije retkost da su sklone gojaznosti i problemima sa holesterolom i diabetesom.

Pored toga, žene u znaku bika ne tako retko pate od problema sa vratnom kičmom, imaju skolonosti ka srčenim tegobama, obolevaju od digestivnih poremećaja ili pak podležu čestim genito – urinarnim infekcijama.

Nije retkost da ženske osobe rođene u znaku bika budu veoma podložne stresu i nervozi, pa da upravo iz tog razloga pate od brojnih psihosomatskih oboljenja odnosno da organske bolesti imaju psihogenu pozadinu kao uzrok.

Poznate žene rođene u znaku bika

Neke od najpoznatijih žena koje su se ostvarile u raznim profesijama a rođene su u znaku bika su:

Umetnost – Šarlot Bronte (književnica); Desanka Maksimović (pesnikinja); Olja Ivanjicki (slikarka); Verica Rakočević (modna kreatorka; dizajner).

Javne ličnosti – Odri Hepbern (glumica); Barbra Džoun Strejsend (glumica i pevačica); Mišel Fajfer (glumica); Šer (pevačica); Anuk Eme (glumica); Dženet Džekson (pevačica); Bjanka Džeger (glumica; bivša žena Mika Džegera); Debra Vinger (glumica); Alison Istvud (glumica; ćerka Klinta Istvuda); Džesika Lang (glumica); En Margaret (glumica); Penelope Kruz (glumica); Rene Zelveger (glumica), Marija Karan (glumica); Seka Aleksić (pevačica); Sofija Kopola (rediteljka); Mirej Dark (francuska glumica); Kejt Blanšet (glumica); Uma Turman (glumica); Džesika Alba (glumica); Megan Foks (glumica).

Politika – Marija Terezija (jedini ženski vladar iz dinastije Habzburg; nadvojvotkinja); Marija Eva Duarte de Peron (poznatija kao Evita Peron – prva dama Argentine); Elizabeta II (aktuelna kraljica Engleske).

Zaključak – kakve su osobe žene rođene u znaku bika?

Žene koje su rođene u znaku bika, veoma su emotivno stabilne i „trezvene“, i retko sebi dozvoljavaju da ih emocije ometaju u rasuđivanju ili pravilnom rezonovanju, nisu sklone da fantaziraju o nemogućem već se uvek radije opredeljuju za nešto što je realno, prizemno i „opipljivo“.

Žene ovog znaka ne vole da im se bilo ko upliće ili meša u planove, i ne trpe bilo kakvu vrstu pritiska ili „ucena“, i tada su sklone da postanu još odlučnije, agresivnije i istrajnije u svojim namerama, i da se zainate kako ih nikakvi okolni uticaji ne bi omeli na putu ka ostvarenju želja ili ciljeva.

Žene ovog znaka veoma je staložena, i retko je sklona da bude do te mere isprovocirana i besna, da svoje „ispade“ i ljutnju ispolji javno i pred drugima. Žena bik osvetu „servira hladnu“, i iako nikada ne oprašta, neće drugima pokazati svoju „slabost“ već će i u najtežim trenucima ostati dostojanstvena, kulturna i smirena.

Žena u znaku bika, vrlo je pouzdana i osoba je od reči, i po svaku cenu je spremna da održi data obećanja, pa je u tom smislu veoma odana i kvalitetna kao prijatelj i oslonac svim ljudima kojima zatreba njena pomoć.

Osobe ženskog pola koje su rođene u znaku bika, veoma su veliki individualisti, i sve svoje poslove ili ideje vole da sprovedu u delo same, jer pre svega veruju sebi i svojim sposobnostima, i nisu naročito sklone da rade kao „timski igrači“ i da slušaju savete drugih ili da dele svoje verzije rešenja.