in

ŽENA DEVICA: ONA JE NAJŽENSTVENIJI ZNAK HOROSKOPA

Iako kao prava dama, žena ovog zodijačkog znaka najčešće spremno i strpljivo čeka da bude „primećena“ i „osvojena“, u nekim situacijama je veoma samosvesna i nije retkost da ukoliko smatra da je partner za nju onaj „pravi“, ona njemu jasno stavi do znanja da je spremna da se „veže“ i da se prepusti emocijama. Kakve […] More

Iako kao prava dama, žena ovog zodijačkog znaka najčešće spremno i strpljivo čeka da bude „primećena“ i „osvojena“, u nekim situacijama je veoma samosvesna i nije retkost da ukoliko smatra da je partner za nju onaj „pravi“, ona njemu jasno stavi do znanja da je spremna da se „veže“ i da se prepusti emocijama.

Kakve muškarce voli žena rođena u znaku device?

Žena devica svoje emotivne partnere bira pre svega prema njihovim karakternim osobinama i vrlinama, ali daleko od toga da joj i njihov spoljašnji izgled nije važan.

Kako je veoma zaljubljiva i emotivna, žena u znaku device vrlo često traži u partnerima ono što njoj nedostaje, a to su stabilnost, strogoća, sigurnost i životni oslonac.

Iako je u dugim vezama ili u braku veoma verna i predana kao „saputnica“, žena devica je u mlađim godinama veliki avanturista, i voli da se dopadne muškarcima i da na njih ostavi utisak.

Kod muškaraca koje bira za svoje emotivne veze, žena u znaku device ne voli površnost i laskanje, a takođe je veoma „vređa“ i potreba suprotnog pola za nametanjem sopstvene volje ili ograničavanjem ženske slobode.

Od emotivnog partnera žena ovog znaka zodijaka pre svega očekuje tačnost, odlučnost, zrelost u razmišljanju, posvećenost i ljubav, kao i vernost i odanost u svakom smislu te reči.

Sama po sebi, muškarcima žena rođena u znaku device može da bude veoma „nejasna“ i da ih vrlo često „preplaši“ svojom stalnom potrebom da ih preispituje i kritikuje, da im uvek pronalazi najsitnije nedostatke, da očekuje da sve bude „kako je ona zamislila“, ili da ih „požuruje“ u osnivanju porodice kada shvati da su „idealni“ jedno za drugo.

Žena devica je do izvesne mere i veoma nestrpljiva i neodlučna osoba, u dubokoj suštini svoga bića spremna na beskrajnu ljubav, strast i emocije, dok se sa druge strane neprestano preispituje u svojim odlukama, i sklona je da se često „pokoleba“ kada se dovede u pitanje ispravnost i kvalitet njenog izbora.

Za žene u znaku device se može reći da su kao bračni partneri veoma privržene i posvećene osobe, odlične su u organizovanju kućnih poslova i obaveza, ali daleko su od toga da se lako zadovolje samo ulogom supruge, majke i domaćice.

Ako se ženama u znaku device na bilo koji način ograniči individualnost i lična sloboda, nije retkost da sva svoja potisnuta unutrašnja nezadovoljstva iskaže kroz bes, ljutnju, svađe ili suze.

U svemu što radi i čemu je iskreno posvećena, pa tako i u odnosima sa emotivnim partnerima, žena ovog znaka zodijaka je krajnje pedantna, marljiva i precizna, pa iako se ne može reći da je kao osoba proračunata i „hladna“, žena devica po pravilu ima „u glavi“ već analiziran i „ucrtan“ svaki sledeći korak i postupak.

Iako će žena devica svojim emotivnim partnerima iskrene emocije i strastvenost uvek pokazati na veoma suptilan i rafiniran način, po pravilu je žena ovog znaka svoj plan osvajanja veoma dobro „razradila“ i samo je čakala da muškarac koga je već „hipnotisala“ svojom pojavom i kvalitetima, napravi „prvi“ korak.

Muškarci koji su po zodijaku idealni partneri za žene rođene u znaku device su – pre svega muške osobe koje su rođene u kompatibilnim „zemljanim“ znacima jarca ili bika, ali se žene u znaku device odlično slažu i sa emotivnim partnerima koji su zodijački znak škorpije; blizanaca ili raka.

U emotivnim vezama ženama u znaku device uvek će pažnju privući muškarci u znaku ovna ili lava, ali zbog svoje tvrdoglavosti i potrebe za nametanjem sopstvene „volje“ drugima, žene u znaku device najčešće sa njima ne uspevaju da ostvare dugotrajne veze ili brak.

Žena rođena u znaku device kao prijatelj

Žena rođena u znaku device, u prijateljstvu je uvek lojalna, iskrena i pouzdana osoba, koja je vrlo spremna na svaki vid požrtvovanosti i pomoći kada se za to ukaže potreba ili pak kada iskrsne neka „teška“ životna situacija za njene bliske prijatelje.

Kada pronađe prave prijatelje, žena rođena u ovom znaku zodijaka uvek je spremna da im pokaže „najbolju“ verziju sebe, ali ipak njena prirodna sklonost da druge analizira i kritikuje često može biti loše i pogrešno shvaćena i oterati od nje osobe do kojih joj je stalo.