in

ŽENA JARAC: AMBICIOZNA, NEUSTRAŠIVA I NE MOŽE JOJ NIKO NIŠTA

Horoskopski znak Jarac (Capricorn), spada u grupu „zemljanih“ elemenata horoskopa (zajedno sa znakom device i bika), i ovim znakom vlada vrlo stroga i dominantna planeta Saturn, uz suvladarsko delovanje Jupitera. Osobe rođene u znaku jarca, predstavljaju pripadnike muškog i ženskog pola čiji je datum rođenja u razdoblju između 22. decembra i 20. januara. Žena rođena […] More

Horoskopski znak Jarac (Capricorn), spada u grupu „zemljanih“ elemenata horoskopa (zajedno sa znakom device i bika), i ovim znakom vlada vrlo stroga i dominantna planeta Saturn, uz suvladarsko delovanje Jupitera. Osobe rođene u znaku jarca, predstavljaju pripadnike muškog i ženskog pola čiji je datum rođenja u razdoblju između 22. decembra i 20. januara.

Žena rođena u horoskopskom znaku jarca – opšte osobine

Ženske osobe rođene u znaku jarca, vrlo su ambiciozne i tvrdoglave i za postizanje svojih ciljeva se neustrašivo i odlučno bore.

U međuljudskim odnosima, žene ovog horoskopskog znaka su veoma odane kao prijatelji, ali i vrlo stroge kada su u pitanju porodične vrednosti ili prijateljske i emotivne veze.

Žene u znaku jarca odlikuje velika doza zatvorenosti i distanciranosti u emotivnom kontekstu, tako da veoma teško veruju osobama suprotnog pola i jako su oprezne kada stupaju u emotivne veze.

Karakterne osobine i temperament žena rođenih u znaku jarca

Ženske osobe rođene u znaku jarca su vrlo samouverene i uspešne u svakom životnom polju, i nisu sklone odustajanju od svojih ciljeva.

Ženski jarčevi su veoma praktični i vrlo dobro organizovani, po prirodi nisu skloni rasipništvu i vrlo su svesni da im novac i materijalna sigurnost mogu obezbediti budućnost, pa su skloni da budu veoma štedljivi i čak imaju u sebi dozu sebičnosti i škrtičluka kada su finansije u pitanju.

Osobe ženskog pola koje pripadaju ovom znaku zodijaka, vrlo su vredne i predane svemu onome čemu se posvete, i dobro znaju da samo napornim trudom i radom mogu da postignu zacrtane ciljeve i ostvare se na poslu i u karijeri.

Žene jarčevi odlikuju se izraženom inteligencijom, a odsusutvo logičnosti i intuicije u razmišljanju i delovanju, nadomestiće predanim radom i velikim trudom koji su uvek spremne da ulože do svog potpunog maksimuma.

Kada su u pitanju odnosi sa drugim ljudima, žene u znaku jarca su obično vrlo „krutih“ shvatanja, retko su spremne na kompromise i tvrdoglavo se drže svojih ideja i ne dozvoljavaju bilo kakvo uplitanje sa strane, i takođe veoma teško prihvataju i dobronamerne savete svojih najbližih saradnika ili prijatelja. Za sebe žene u znaku jarca smatraju da su uvek i bez izuzetka u pravu, i da „sve znaju najbolje“ pa nije retkost da u toj svojoj samodovoljnosti prave greške i da ih često ponavljaju.

Žene jarčevi nikada nisu spremne na kompromise i vrlo teško opraštaju izdaju i bilo kakav vid prevrtljivosti i odsustva lojalnosti.

Žene ovog znaka odlikuju se vernošću u poslovnim, prijateljskim i emotivnim odnosima. Iskrenost ovog znaka zodijaka prema drugim ljudima, vrlo često ide do granice osuđivanja i preteranog nametanja svoje volje i stavova, pa su po nekada potpuno pogrešno shvaćene u svojoj čistoj dobronamernosti i želji da pomognu drugima.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Prava Žena krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu redakcija@prava.com Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Prava Žena nema obavezu postupiti po istim.