in

ŽENA JARAC: AMBICIOZNA, NEUSTRAŠIVA I NE MOŽE JOJ NIKO NIŠTA

Kada nađu prava prijateljstva, čuvaju ih za ceo život i trude se da uvek budu dostupne za razgovor i da svoje bliske osobe iskreno podrže i posavetuju. Međutim, žene u znaku jarca često imaju potrebu da budu suviše otvorene prema osobama do kojih im je stalo, jer su im pretvornost i licemerstvo potpuno strani, pa […] More

Kada nađu prava prijateljstva, čuvaju ih za ceo život i trude se da uvek budu dostupne za razgovor i da svoje bliske osobe iskreno podrže i posavetuju. Međutim, žene u znaku jarca često imaju potrebu da budu suviše otvorene prema osobama do kojih im je stalo, jer su im pretvornost i licemerstvo potpuno strani, pa u toj svojoj želji da pomognu i daju iskren savet, nesvesno budu previše grube i nemaju razumevanja za greške koje njihovi prijatelji naprave.

Izdaju i nelojalnost, žene u znaku jarca ne umeju da oproste, i može se reći da su velika „zlopamtila“ posebno onda kada neko „prokocka“ njihovo poverenje ili olako shvati požrtvovanost koju uvek i bez zadrške poklanjaju.

Kada ih bliski prijatelji ostave, žene jarčevi to u suštini uvek vrlo teško podnose, ali će uprkos patnji i bolu koje osećaju, ostati dosledne sebi i takve osobe će zauvek izbrisati iz svog života.

U detinjstvu su žene u znaku jarca vrlo vezane za svoje majke, koje su im glavni uzor i podrška u odrastanju; međutim u kasnijem životnom dobu kada postanu samostalne ili osnuju svoju porodicu, često imaju sukobe sa svojim roditeljima jer smatraju da im se suviše upliću u život i da im nameću sopstvena shvatanja.

Kakva je žena rođena u znaku jarca na poslovnom aspektu

Žena u znaku jarca je na poslu vrlo sigurna u sebe, postupa veoma racionalno u svakoj situaciji i sklona je da uloži veliki napor i trud kako bi ostvarila svoje ciljeve i poslovni uspeh.

Žena rođena u ovom znaku zodijaka, vrlo je inteligentna i obrazovana i voli da se njena mišljenja i ideje vrednuju, i teži da stalno napreduje i da bude lider u svom poslu.

Kada ima neko svoje mišljenje ili plan za postizanje uspeha, nije spremna da prihvati promene niti tuđe sugestije i ideje, pa se može smatrati da žena jarac nije najbolji timski igrač, iako je prema svojim saradnicima vrlo korektna i ceni njihova zalaganja za realizaciju cilja.

Međutim na poslovnom aspektu, žena jarac ume da pokaže i dozu individualizma i sujete i svako „uplitanje“ sa strane, u stanju je da shvati kao napad na njenu ličnost i poslovne sposobnosti, pa je često spremna da takve poslovne partnere ili saradnike lako i brzo zameni osobama koje su spremne na poslušnost, i koje će bezuslovno poštovati njena pravila.

Odnos žena rođenih u znaku jarca prema novcu – iako se za žene u znaku jarca ne može reći da su surovi materijalisti, njima je novac i pogodnosti koje on pruža, veoma bitna stavka u životu, ali i dokaz postignutog uspeha i ostvarenih poslovnih ciljeva.

Žene u znaku jarca novac najčešće štede ili ga ulažu u nekretnine, i uvek unapred misle na svoju budućnost i budućnost svoje porodice, tako da nisu sklone da se prema novcu ponašaju rasipnički.

Od stečenih materijalnih dobara, žene u znaku jarca kupovaće samo ono što je zaista neophodno, iako su u suštini veliki hedonisti i znaju da uživaju u plodovima svog rada, racionalnost i u ovom aspektu obično nadvlada želju za uživanjem i lagodnošću koju novac može da obezbedi.

Najbolja zanimanja za žene rođene u znaku jarca su – profesionalne uspehe žene rođene u znaku jarca po pravilu ostvaruju u zanimanjima koja zahtevaju rad i trud, ali mogu biti uspešni i na polju umetnosti jer imaju veliku dozu kreativnosti u sebi.