in

ŽENA LAV: ZNAŠ LI ZAŠTO SE ZAPRAVO KAŽE ‘LAVICA KRALJICA’

U prijateljske odnose žena u znaku lava ne ulazi iz interesa ili zbog bilo kakve druge vrste koristi jer je po pravilu veoma ostvarena i uspešna, pa je najčešće ona ta koja služi kao oalonac ili „rame za plakanje“, dok se sama nikada ne žali niti jadikuje ukoliko je iz nekog razloga povređena. Sa druge […] More

U prijateljske odnose žena u znaku lava ne ulazi iz interesa ili zbog bilo kakve druge vrste koristi jer je po pravilu veoma ostvarena i uspešna, pa je najčešće ona ta koja služi kao oalonac ili „rame za plakanje“, dok se sama nikada ne žali niti jadikuje ukoliko je iz nekog razloga povređena.

Sa druge strane, iako u svojoj suštini nije sujetna, žena rođena u znaku lava veoma ceni kada joj bliski prijatelji upute neki kompliment ili iskrenu zahvalnost za „dobro delo“, a potajno i nekada sasvim nesvesno žena ovog znaka „očekuje“ i divljenje i obožavanje njene ličnosti i njenih vrlih osobina.

Kakva je žena rođena u znaku lava na poslovnom aspektu?

U poslovnom aspektu, ženske osobe rođene u znaku lava su veoma uspešne i ostvarene, najčešće se nalaze na nekim liderskim pozicijama ili rade poslove koji su u bliskoj vezi sa pomaganjem ljudima ili zaštitom životne sredine.

Žene „lavice“, svakom poslu pristupaju vrlo profesionalno i predano, i vrlo retko se događa da u svoje poslovne planove mešaju emocije ili maštu, a mnogo je češći slučaj da se vode intelektom, znanjem, racionalnošću i analitičkim pristupanjem u postizanju željenog cilja.

Za razliku od muških predstavnika rođenih u znaku lava, žene iste „astrološke kuće“ zodijaka vrlo su kreativne i nisu im strani ni poslovi iz domena umetnosti, kulture, mode ili štampanih ili elektronskih medija i komunikacije.

Odnos žena rođenih u znaku lava prema novcu – žene rođene u znaku lava veoma su svesne svojih materijalnih mogućnosti, i novac tretiraju kao dokaz uspeha u poslu, a ne kao nešto što im može odrediti vrednost ili pak društveni status.

Upravo iz tog razloga, žene „lavice“ novac često olako troše, ali nikada ne strahuju da će bez izvora prihoda da ostanu jer znaju da novac vrlo brzo i lako zarade, zbog svojih poslovnih sposobnosti i kreativnosti, ali nikako na nepošten način ili preko emotivnih i bračnih partnera.

Međutim, iako se neće buniti da svojim „jačim“ polovinama finansijski pomognu, žene u znaku lava će duboko u sebi svojim partnerima to „ubeležiti“ kao manu, jer nisu sposobne da pored sebe istrpe nesigurne i neostvarene muškarce koji nisu nezavisni u svakom smislu te reči, pa stoga i u materijalnom aspektu.

Sa druge strane, urođena karakterna plemenitost žena u znaku lava, učiniće ih spremnim da svojim prijateljima ili roditeljima bezuslovno finansijski pomognu, često ne očekujući da im se „pozajmice“ vrate, jer osećaju kao svoju dužnost da ukoliko su u mogućnosti pomognu onima koji u datom trenutku možda „nemaju dovoljno“.