in

ŽENA OVAN: ZBOG ČEGA JE ONA TAKO POSEBNA I JEDINSTVENA

Sa druge strane muškarci u znaku ovna, raka, riba ili jarca nikako ne predstavljaju poželjnu kombinaciju sa ženama u znaku ovna jer su im karakteri veoma kompleksni i puni suprotnosti i nisu retki konflikti, sukobi i nerazumevanje. Žena rođena u znaku ovna kao prijatelj Žena u znaku ovna je u prijateljstvu vrlo darežljiva ali u […] More

Sa druge strane muškarci u znaku ovna, raka, riba ili jarca nikako ne predstavljaju poželjnu kombinaciju sa ženama u znaku ovna jer su im karakteri veoma kompleksni i puni suprotnosti i nisu retki konflikti, sukobi i nerazumevanje.

Žena rođena u znaku ovna kao prijatelj

Žena u znaku ovna je u prijateljstvu vrlo darežljiva ali u isto vreme vrlo zahtevna i sklona da svoje potrebe stavlja ispred potreba svojih prijatelja i bliskih osoba.

Žena ovan je odana i verna kao drug i prijatelj, i spremna je da bude puna topline, pažnje i razumevanja pod uslovom da time ne ugrožava svoje lične potrebe, svoje vreme ili pak svoj lični mir i zadovoljstvo.

Iako se nikako ne može reći da je sebična i bezosećajna, žena ovan uvek i pre svih udovoljava sebi i nikada nije sposobna da razume i shvati tuđe nevolje i nedaće, jer smatra da svako mora da zna kako da se na pravi način izbori za sebe i da istraje u životu i svim problemima koje on nosi.

Kada su bliske osobe u pitanju, žena u znaku ovna nikako ne voli laži i dodvoravanja, iako nije imuna na komplimente i voli kada je neko pohvali za uspehe i zasluge koje je radom i trudom postigla.

Kako ni sama nije sklona samosažaljenju i patetici, žena ovan nije u stanju da sluša ili da uteši nekoga ko „jadikuje“ nad svojim životom i tužnom sudbinom, a ne preduzima ništa da svoje stanje promeni i da razmišlja pozitivno ili pak da ulaže energiju u popravljanje sebe i svega što ga muči i tišti.

U porodičnim odnosima, žena u znaku ovna nije naročito senzibilna kao majka ili kao ćerka, ali je zato vrlo požrtvovana i uvek se trudi da svojim roditeljima pomogne, a da svoje potomstvo izvede „na pravi put“ i da im pomogne da se osamostale i postanu pravi i kvalitetni ljudi.

Na svog supruga, žena u znaku ovna nema naviku da se previše oslanja ili da od njega zavisi u bilo kom smislu, ali nikada mu neće uskratiti vernost i poštovanje, i iz bračne zajednice će uvek ukoliko je nesrećna i neispunjena da „izađe čistog obraza“, bez potrebe i želje da partnera na bilo koji način izneveri ili prevari.

Kakva je žena rođena u znaku ovna na poslovnom aspektu

Ženske osobe koje su rođene u znaku ovna, poslu pristupaju veoma „muški“, i vrlo su direktne, ambiciozne i uporne na svom putu ka ostvarenju planova i ciljeva.

Iako su veoma kreativne i maštovite, žene ovog znaka zodijaka teže da svoje poslove obavljaju racionalno i da nikako ne upliću intuiciju, logiku i emocije, već da se drže naučnih činjenica i teoretskog znanja, što im često mnogo otežava realizaciju ideja i usporava ih u radu, jer su vrlo „krute“ i ne podnose bilo kakva uplitanja tuđih stavova i mišljenja, a od svojih shvatanja nikada ne odustaju.

Žene u znaku ovna su na poslovnom aspektu vrlo nametljive, pa čak u neku ruku i naporne kada žele da se dokažu i pokažu i ukoliko ih neko ne shvati dovoljno ozbiljno mogu da postanu vrlo neprijatne, nadmene, uvređene i nervozne.

Žena rođena u ovom znaku zodijaka je vrlo energična i ambiciozna, zrači znanjem i ogromnom inteligencijom i optimizmom i uvek se trudi da sve oko sebe motiviše i „pokrene“ na saradnju, ali pod uslovom da vođstvo i krajnja odluka ostane „u njenim rukama“.

Odnos žena rođenih u znaku ovna prema novcu – žena ovan je veliki materijalista, i novac vidi kao merilo uspeha, društvenog statusa i ličnu satisfakciju kojom se dokazuje i sebi i drugima.

U trođenju zarađenih sredstava, žena u znaku ovna je često neskromna i sklona rasipništvu, i nikako ne može da podnese „nemaštinu“ i siromaštvo, pa često upada u dugove i pozajmice, koje kao vrlo odgovorna osoba na vreme vraća.