in

ŽENA VAGA: SPOSOBNA I SNALAŽLJIVA U SVAKOJ ŽIVOTNOJ SITUACIJI

Ženske osobe rođene u zodijačkom znaku Vaga (Libra), obuhvataju sve one pripadnice „lepšeg pola“ čiji se datum rođenja nalazi u razdoblju između 23. septembra i 22. oktobra. Vaga predstavlja horoskopski znak koji pripada takozvanim „vazdušnim“ elementima zodijaka, a ovim znakom u horoskopu vlada veoma „romantična“ i „svetla“, prijateljska planeta Venera. Žena rođena u znaku vage […] More

Ženske osobe rođene u zodijačkom znaku Vaga (Libra), obuhvataju sve one pripadnice „lepšeg pola“ čiji se datum rođenja nalazi u razdoblju između 23. septembra i 22. oktobra. Vaga predstavlja horoskopski znak koji pripada takozvanim „vazdušnim“ elementima zodijaka, a ovim znakom u horoskopu vlada veoma „romantična“ i „svetla“, prijateljska planeta Venera.

Žena rođena u znaku vage – opšte osobine

Ženske osobe rođene u znaku vage, odlikuje velika sposobnost balansiranja između poslovnog i svog porodičnog odnosno privatnog života, i slobodno se može reći da su ženske predstavnice ovog znaka vrlo sposobne, spretne i snalažljive u svakoj životnoj situaciji.

Žena u horoskopskom znaku vage, vrlo je otmena, lepog izgleda, moderna i savremenih je shvatanja; iako vrlo ceni svoje mišljenje, žena rođena u znaku vage je vrlo diplomatična i uvek je spremna da svakoga sasluša, da svoje sopstvene odluke dodatno analizira i preispita, i da ih promeni ukoliko shvati da je nečija ideja ili plan bolji nego njen.

Predstavnice ovog znaka zodijaka, vrlo su elokventne, saosećajne i gaje veliku dozu empatije prema svim ljudima, kojima su uvek spremne da pomognu u nevolji i da se za njih zauzmu.

Za žene rođene u znaku vage se može slobodno upotrebiti reč „idealne“, jer su u odnosu na sve ostale horoskopske znake, uvek spremne na kompromise i dogovore; vole kako sopstvenu tako i tuđu dobrobit i uspeh; nisu zajedljive, ljubomorne niti cinične; i uvek su bez izuzetka odlične i požrtvovane majke, supruge, emotivne ali i poslovne partnerke ili lideri.

Kao i muškarci ovog zodijačkog znaka, i žene rođene u horoskopskom znaku vage, ne tako retko mogu da dođu u sukobe sa samima sobom, i da postanu neodlučne i sklone preispitivanju, ako se osete ugroženo u intelektualnom smislu, ili ako budu sasvim „prepuštene same sebi“.

Ženske vage ne vole samoću, jer im tada „kroz glavu“ prolaze razne nedoumice ili stvari koje ih muče, pa na neki način beg od svega traže u stalnoj okruženosti ljudima, ili pak sebe često umiruju iscrpnim trudom i radom na poslu.

Karakterne osobine i temperament žena rođenih u znaku vage

Iako su žene ovog horoskopskog znaka po svom karakteru veoma osetljive i emotivne, najčešće su vrlo spremne i sposobne da takve svoje „slabosti“ nadvladaju, i da postanu vrlo „oštre“ i odlučne u ostvarivanju sopstvenih ideja i ciljeva.

Žene rođene u znaku vage su vrlo prijemčive za svaku vrstu partnerskih odnosa, i uvek su spremne da saslušaju svačije mišljenje ili stav, pre nego što donesu definitivnu odluku.