in

ŽENA VAGA: SPOSOBNA I SNALAŽLJIVA U SVAKOJ ŽIVOTNOJ SITUACIJI

U svojim emotivnim partnerima, ženske vage pre svega traže oslonac i podršku, i nikako nisu predstavnice zodijaka koje će partnere koristiti kao prečicu do uspeha ili statusa u društvu, a da same po sebi budu lenje i da ne rade ništa. Žene rođene u horoskopskom znaku vage, veoma su pravdoljubive i sve ljude vrednuju podjednako […] More

U svojim emotivnim partnerima, ženske vage pre svega traže oslonac i podršku, i nikako nisu predstavnice zodijaka koje će partnere koristiti kao prečicu do uspeha ili statusa u društvu, a da same po sebi budu lenje i da ne rade ništa.

Žene rođene u horoskopskom znaku vage, veoma su pravdoljubive i sve ljude vrednuju podjednako i kao sebi ravne, tako da vrlo retko dolaze u sukobe, i uvek se trude da izbegnu svaki vidrasprave ili nepotrebne svađe.

Ženske vage vole harmoniju i ravnotežu u svakom smislu te reči, kao i njene vidljive efekte na svakom životnom aspektu, te upravo iz tog razloga vrlo lako balansiraju u odnosima sa drugim ljudima, i same traže, ali i pružaju veliki oslonac i podršku u emotivnim, prijateljskim ili poslovnim odnosima.

Ženske osobe rođene u znaku vage, vrlo su kreativne po prirodi, i uživaju u svakoj vrsti „lepog“, dive se umetnosti, kulturi i prirodnim lepotama.

Žene ovog horoskopskog znaka, odlikuju se velikom dozom saradljivosti i komunikativnosti, i iako uvek teže da se ostvare u onome što naume, njihova velika ozbiljnost u poslu je potpuno realno i ravnopravno izbalansirana nedostatkom dosade i posedovanjem „vedrine“ i slobodoe duha, na privatnom planu i u međuljudskim odnosima.

Vrline žena rođenih u znaku vage su – pravednost; pravdoljubivost; odlučnost; istrajnost; vedrina duha; miroljubivost; sklonost ka postizanju balansa u svim životnim sferama; komunikativnost; pronicljivost; kolegijalnost; timski duh; logičnost; intuitivnost; inteligentost; kreativnost; umetnički duh; posvećenost; saosećajnost; empatija za druge; upornost; vernost; fleksibilnost; vera u ljude; duhovitost; lepota manira; fizička lepota; nežnost; moralnost; tradicionalizam; izrazite retoričke sposobnosti; multitalentovanost; diplomatičnost i velika sposobnost ubedljivosti; druželjubivost, harizmatičnost; poštenje; sposobnost postizanja i održavanja harmonije u međuljudskim odnosima i komunikaciji; ljupkost; šarmantnost; gracioznost; stidljivost; krhkost; romantičnost; nežnost.

Mane žena rođenih u znaku vage su – neodlučnost, izbegavanje konfliktnih situacija; uvredljivost; sklonost ka samosažaljenju; česti unutrašnji nemiri i sukobi; sklonost ka preteranom analiziranju sopstvenih ili tuđih reči ili postupaka; konformizam; izbegavanje sukoba; nestalnost; nepodnošenje samoće ili usamljenosti; nedostatak sopstvenog čvrstog stava; priklanjanje tuđem mišljenju i nemanje „svog sopstvenog Ja“; rezervisanost; uzdržanost; doza „krutosti“ u razmišljanju i delovanju (posebno kada je u pitanju pokazivanje emocija); rasejanost; brzopletost; subjektivnost.

Žena rođena u znaku vage kada se zaljubi

Žena u znaku vage, odlikuje se izuzetnom prirodnom lepotom, atraktivnošću i šarmantnošću, pa tako spada u grupu „najvećih“ zavodnica zodijaka.

Iako se žena rođena u ovom horoskopskom znaku, vrlo često pravi „naivna“, u suštini je vrlo svesna sebe, samouverena i nikada nije „slobodna“, odnosno uvek je u emotivnoj vezi jer lako i bez puno truda svojom pojavom, elokventnošću i inteligencijom očara svakog muškarca sa kojim stupi u komunikaciju ili neku vrstu kontakta.