in

ŽENA VAGA: SPOSOBNA I SNALAŽLJIVA U SVAKOJ ŽIVOTNOJ SITUACIJI

Kako su žene vage, kao i muški predstavnici ovog zodijačkog znaka vrlo neodlučne i sklone da se premišljaju, nekada njihovim prijateljima može da zasmeta upravo nedostatak „čvrstine“ , posebno kada su u pitanju krucijalne odluke ili neki životni aspekti u kojima od žena vaga, prijatelji očekuju pomoć u rešavanju problema. Žene ovog znaka zodijaka, vrlo […] More

Kako su žene vage, kao i muški predstavnici ovog zodijačkog znaka vrlo neodlučne i sklone da se premišljaju, nekada njihovim prijateljima može da zasmeta upravo nedostatak „čvrstine“ , posebno kada su u pitanju krucijalne odluke ili neki životni aspekti u kojima od žena vaga, prijatelji očekuju pomoć u rešavanju problema.

Žene ovog znaka zodijaka, vrlo su sklone da menjaju mišljenja, da se dugo preispituju, da suviše „vagaju“ da li je nešto ispravno ili pak pogrešno, da analiziraju do najmanjih detalja bilo kakvu ideju, plan ili ponudu, te na taj način uspevaju vrlo često da zbune kako svoje prijatelje, tako i same sebe.

U prijateljskim odnosima, a kako je već u prethodnim redovima ovog teksta i naglašeno, žene rođene u znaku vage, uvek su spremne da saslušaju svoje prijatelje, da razmotre njihove ideje i stavove, da im iskreno i otvoreno kažu da li greše, ali i da bez uvrede i sujete prihvate kritike i na svoj sopstveni račun.

Žene rođene u znaku vage, ne tako retko ispoljavaju sklonost da potrebe svojih prijatelja uvek i bez izuzetka stave ispred svojih želja i planova, i da „otvorenog srca“ saslušaju probleme ili tegobe, bez sklonosti da osuđuju, „mudruju“ ili dele savete i „morališu“.

Kakva je žena rođena u znaku vage na poslovnom aspektu

Ženske vage su na poslovnom planu, fantastični timski igrači i saradnici, i uvek su spremne da svoje ideje podele sa drugima, kao i da prihvate razne predloge i kreativne zamisli, sa osnovnim ciljem d ostvare zacrtani plan i postignu uspeh.

U poslu se žene rođene u znaku vage, pored neosporne inteligencije u velikoj meri oslanjaju na intuiciju, logiku i kreativnost, pa im polazi za rukom da balansiranjem svih navedenih kvaliteta, postanu lideri, i vrlo ostvarene i poštovane u profesiji kojom se bave.

Na poslovnom planu, ženske vage retko dozvoljavaju sebi da ulaze u rasprave i debate, čak u ukoliko imaju suprotstavljeno mišljenje u odnosu na druge; žene ovog znaka, uvek smatraju da se do ispravnog i najboljeg rešenja, uvek može doći mirnim putem, „bez upadanja u vatru“ i bez svađe (čak i pod uslovom da je ona korisna i konstruktivna).

Odnos žena rođenih u znaku vage prema novcu – ženske vage vole novac iako nisu materijalisti, i nekada su vrlo rasipnički nastrojene prema zarađenim sredstvima, jer su prave „modne ikone“, koje bi i poslednji novac dale na neki kvalitetan komad nakita, garderobe ili dizajnerski par cipela.

Žene rođene u znaku vage, imaju vrlo specifičan stil, i veoma retko prate najnovije modne trendove, ili pak ako se oblače „po poslednjoj modi“, uvek se trude da svom autfitu daju neki lični pečat ili svoje obeležje.

Posebno atraktivni za žene rođene u znaku vage, su unikatni komadi odeće, obuće ili nakita, pa kako su oni i vrlo skupi, žena vaga često vrlo lako ostane bez novca, pa je sklona da isti pozajmljuje od svojih prijatelja ili porodice.

Najbolja zanimanja za žene rođene u znaku vage su – ženske osobe koje su rođene u horoskopskom znaku vage, najuspešnije su u profesijama u kojima do izražaja dolazi njihova kreativnost; maštovitost; timski rad; čovekoljublje i komunikativnost, pa tako najviše uspeha žene ovog znaka zodijaka imaju u zanimanjima kakva su – modni stilista; modni kreator; dizajner nakita; maneken; fotomodel; modni fotograf; glumac; slikar; muzičar; TV lice; voditelj; prezenter; promoter; marketing menadžer; novinar; političar; nastavnika; lekar; socijalni radnik; psiholog; sudija; advokat; poslovni asistent; turistički vodič; prevodilac; pisac; scenarista; reditelj; kostimograf; animator.

Žena rođena u znaku vage– opšte zdravlje i najčešće zdravstvene tegobe

Ženske osobe rođene u znaku vage su sklone da boluju od patoloških poremećaja koji zahvataju bubrege i mokraćne puteve; reproduktivni sistem i endokrine žlezde.

Takođe, ženske vage vrlo su sklone promenama raspoloženja, i psihogenim poremećajima, pa tako nije retkost da pate od depresije, anksioznosti, nervoze i poremećaja spavanja.