in

ŽENA VODOLIJA: ONA JE ROĐENA ZA LIDERA U ŽIVOTU

Osobe rođene u zodijačkom znaku Vodolija (Aquarius), obuhvataju sve pripadnike muškog i ženskog pola čiji datum rođenja pripada razdoblju između 21. januara i 19. februara. Vodolija spada u horoskopske znake kojima je osnovni element vazduh, a planeta koja vlada ovim znakom je Saturn, dok je pak suvladar ovog horoskopskog znaka planeta Uran. Znak vodolije je […] More

Osobe rođene u zodijačkom znaku Vodolija (Aquarius), obuhvataju sve pripadnike muškog i ženskog pola čiji datum rođenja pripada razdoblju između 21. januara i 19. februara. Vodolija spada u horoskopske znake kojima je osnovni element vazduh, a planeta koja vlada ovim znakom je Saturn, dok je pak suvladar ovog horoskopskog znaka planeta Uran.

Znak vodolije je rođen za lidera u svakom životnom polju, i odlikuje se velikom nezavisnošću i željom za uspehom i napredovanjem. Osobe rođene u znaku vodolije, veoma su retko spremne da se pomire sa neuspehom, i po svojoj prirodi ne prihvataju nikakve kompromise ili povlačenja, bilo da se radi o poslovnom ili pak o emotivnom životu.

Veoma često zbog svoje želje za uspehom, kao i zbog velike inteligencije i stalne potrebe za napredovanjem i osećajem moći, vodolije „gaze preko drugih“, i nemaju osobinu da se osvrću za sobom već hrabro gledaju samo napred i postižu svoje zacrtane ciljeve i ostvaruju veoma često nove i „vizionarske“ ideje i zamisli.

Žena vodolija – opšte osobine

Ženske osobe rođene u znaku vodolije, imaju neke „muške osobine“ ovog znaka, i ponašaju se veoma nadmoćno i u neku ruku smatraju da su iznad drugih ljudi. Ženske predstavnice znaka su po svojoj prirodi veoma znatiželjne, vrlo intuitivne i uvek spremne za nova znanja i iskustva, koja su podstaknuta potrebom za uspehom i pohvalama od strane bliske okoline.

Ženske vodolije se prema drugima uvek odnose sa poštovanjem i od osoba iz poslovnog okruženja, ali i od svojih prijatelja i emotivnih partnera očekuju da im se na isti način i uzvrati. Iako u suštini nisu sujetne i zajedljive, njihova natprosečna inteligencija i karakterna strogost koja je u opisu ovog znaka, ne dozvoljavaju im da prihvate bilo kakav vid kompromisa ili neuspeh.

Žena vodolija ne voli savete i uplitanje u njene planove, pa i ako se na prvi pogled učini da je nečiju ideju uzela u razmatranje, njena urođena potreba za liderstvom ne ostavlja prostora da odustane od sopstvenih zacrtanih potreba i idejnih rešenja. Žena vodolija će uvek i bez izuzetka „uraditi po svom“, a za svoje greške veoma često će okriviti druge ljude, koje nenamerno smatra „nižim“ od sebe, u smislu inteligencije, obrazovanja i potrebe za uspehom i samoostvarivanjem.

Karakter i temperament žena rođenih u znaku vodolije

Žena rođena kao vodolija je po svojoj prirodi veoma nezavisna, i sloboda u svakom smislu je nešto što joj je uvek i bez presedana na prvom mestu.

U opisu žena u znaku vodolije, je nepogrešiva intuicija, direktnost u razmišljanju i govoru i veoma često surova iskrenost prema osobama koje se nalaze u njenom okruženju. Bez namere da bilo koga povredi, od žene vodolije uvek može da se očekuje iskren savet i podrška, ali nikako podmuklost ili potreba da nekoga omalovažava ili na bilo koji način diskredituje.