in

ŽENE ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU DOBIJAJU SVE ŠTO POŽELE

Budite u pripravnosti ako vam priđu žene rođene u znaku Lava.  Žene rođene u znaku Lava potpuno opravdavaju svoj znak. Za njih reč “ne” nije opcija i one, ako je potrebno, razrađuju taktiku i po nekoliko meseci kako bi osvojile željenog frajera. Iako se žene Lavice često doživljavaju kao napadne i agresivne, one jednostavno znaju […] More

Budite u pripravnosti ako vam priđu žene rođene u znaku Lava. 


Žene rođene u znaku Lava potpuno opravdavaju svoj znak. Za njih reč “ne” nije opcija i one, ako je potrebno, razrađuju taktiku i po nekoliko meseci kako bi osvojile željenog frajera.

Iako se žene Lavice često doživljavaju kao napadne i agresivne, one jednostavno znaju što žele, a zbog otvorenosti i transparentnosti svima su jasne njihove namere.


Lavice su izuzetno vešte u flertovanju i tačno znaju kako da imponuju muškarcu prilikom osvajačkih pohoda zbog čega najčešće imaju sreće.


One ne vole da razmišljaju o budućnosti i o tome šta bi moglo da se dogodi i da li će taj muškarac napraviti prvi korak. Lavice žive u trenutku i ono što žele ostvaruju sada, bez suzdržavanja i lažne skromnosti.