in

ŽENE U OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA VOLE MLAĐE FRAJERE I UVIJEK BIRAJU PILETINU

@cicimici.com Mlađe je slađe: Žene ova 3 horoskopska znaka biraju mlađe muškarce #horoskop #zodiac #zodijak #astro #astrologija #cicimici #astrology #SlurpeeRun ♬ i want it i got it – Official Sound Studio Stariji im ne prijaju jer pored njih izgledaju nezeralo i manje se zabavljaju. Za pripadnice ova tri znaka mlađe je, uvek slađe. Ovan Ovnovi […] More

@cicimici.com

Mlađe je slađe: Žene ova 3 horoskopska znaka biraju mlađe muškarce #horoskop #zodiac #zodijak #astro #astrologija #cicimici #astrology #SlurpeeRun

♬ i want it i got it – Official Sound Studio

Stariji im ne prijaju jer pored njih izgledaju nezeralo i manje se zabavljaju. Za pripadnice ova tri znaka mlađe je, uvek slađe.

Ovan


Ovnovi su vrlo impulsivne naravi, zato žene Ovnovi često biraju mlađe muškarce jer starijima deluju nezrelo i previše zaigrano.

Bik


Žene Bikovi imaju urođenu potrebu da nekoga zaštite, zato ih često privlače mlađi muškarci. U vezi žele nekoga ko će im se diviti i ko će računati na njihovu podršku, pa mlađi muškarci postaju idealan izbor.

Rak


Žene u znaku Raka su najsklonije biranju mlađih muškaraca za vezu. Njihova urođena potreba da se brinu o nekome ih čini idealnim partnerkama nekom mlađem ko je to spreman i da prihvati. Nažalost, ponekad znaju da preteraju pa počnu da se ponašaju kao majke, umesto kao devojke.