in

3 LICA TVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA KOJA UTIČU NA BUDUĆNOST

Vaga I. DEKADA (23.9 -2.10.) Vladar Venera Imate čaroban osmeh, neodoljiv šarm, a lepim rečima otvarate sva vrata. Brak i ljubav su vam izuzetno važni. Naprosto ne znate i ne možete biti sami. Po prirodi ste neodlučni i nesamostalni. Često se bavite poslovima koji su vezani uz lepotu ili žene. II. DEKADA (3 -12.10.) Vladari […] More

Vaga


I. DEKADA (23.9 -2.10.)
Vladar Venera
Imate čaroban osmeh, neodoljiv šarm, a lepim rečima otvarate sva vrata. Brak i ljubav su vam izuzetno važni. Naprosto ne znate i ne možete biti sami. Po prirodi ste neodlučni i nesamostalni. Često se bavite poslovima koji su vezani uz lepotu ili žene.

II. DEKADA (3 -12.10.)
Vladari Uran i Saturn
Iza ljubazne prirode krije se snažan karakter. Koliko god vas život udarao, uvek ćete ostati na nogama. Vi ste kao železna šaka u baršunastoj rukavici. Kad vas naljute, znate biti opasni i nemilosrdni. Ambicija vas može odvesti na put poslovnih uspeha.

III. DEKADA (13 -22.10.)
Vladar Merkur
Možda vas život nije mazio, ali inicirao vas je na put samoostvarenja i ličnog razvoja. Nadareni ste za muziku, ples, glumu. Dugo zadržavate mladolikost i vitalnost.

Škorpija


I. DEKADA (23.10 -2.11.)
Vladar Mars
Često imate izuzetne sposobnosti, ponekad i nadnaravne. Snažna ste karaktera, strastveni ste i uvek željni izazova i dokazivanja. Znate biti osvetoljubivi i ljubomorni. Možete se baviti vrlo stresnim ili rizičnim poslom. U ljubavi niste naročito verni.

II. DEKADA (3 -12.11.)
Vladar Neptun
Koliko god teško proživljavali emocionalne bure i oluje, na vama to neće biti vidljivo. Imate veliku moć samokontrole, ali i harizmu. U jednoj životnoj fazi možete naginjati misticizmu. Duboko ste intuitivni, kreativni i inteligentni.

III. DEKADA (13 -21.11.)
Vladar Mesec
Samozadovoljni ste, ali i vrlo maštoviti i osetljivi. Zračite se*sepilom, zavodite pogledom kojem je nemoguće odoleti. Iako znate biti autodestruktivni i možete proći kroz teže životne krize, imate veliku sposobnost regeneracije. Neuništivi ste.

Strelac


I. DEKADA (22.11 -1.12.)
Vladar Jupiter
Krasi vas velik optimizam, žeđ za znanjem, interes za daleka putovanja i druge kulture. Imate nos za biznis. Znate uživati, a omiljeni moto vam je “živi i pusti druge da žive”. Sreća vas često čeka daleko od mesta u kojem ste rođeni.

II. DEKADA (2 -11.11.)
Vladar Mars
Možete doći u posed tajnih znanja, izučavati prošlost i drevne narode te se baviti poslom koji će u drugim ljudima buditi svest o njihovoj ulozi u životu. Ne podnosite kad vam neko nameće autoritet ili vas sputava. Rano odlazite od roditelja.

III. DEKADA (12 -21.12.)
Vladar Sunce
Težite uspehu. Morate postići nešto više, biti iznad proseka. Tašti ste. Iako imate mnogo prijatelja, važniji vam je vaš lični prostor.