in

6 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJIMA LJUBAVNA VEZA NIKAD NEĆE USPJETI

3. RAK (21.6. – 22.7.) I STRIJELAC (22.11. – 21.12.) Veseli, životopisni Strijelci ulaze ti u život i uzdrmaju ga od glave do pete. Ponekad je upravo to ono što vam treba, ali s druge strane…ne može se baš svatko dugoročno nositi s njima. Rakovi jako vole jedan-na-jedan vrijeme, dok Strijelac preferira društvo, putovanja i […] More

3. RAK (21.6. – 22.7.) I STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

Veseli, životopisni Strijelci ulaze ti u život i uzdrmaju ga od glave do pete. Ponekad je upravo to ono što vam treba, ali s druge strane…ne može se baš svatko dugoročno nositi s njima. Rakovi jako vole jedan-na-jedan vrijeme, dok Strijelac preferira društvo, putovanja i – zabavu. Nedostatak konekcije biti će jako bolan.

2. LAV (23.7. – 22.8.) I RIBE (19.2. – 20.3.)

Koliko god su sanjari, Ribe znaju pasti u jako nestabilna i pomalo depresivna stanja. Lava će ovo osobno pogoditi i u takvim će trenucima – poludjeti. Ribe mogu ići toliko daleko da će ignorirati poruke i pozive dok sami ne stanu na noge. Plus: niti jedno od vas baš ne zna dobro raspolagati novcem, zbog čega ćete vječno voditi borbu s dugovima.

1. DJEVICA (23.8. – 22.9.) I VAGA (23.9. – 22.10.)

Oboje pametni, kulturni i znaju što hoće. Imate nevjerojatno slične interese i obožavate dobre stvari u životu. Ma spojevi će vam biti fantastični…ako ih uspijete dogovoriti. Djevice zahtijevaju definicije. Vage žive na “možda” i “nazovi me kasnije”. Prije nego što se Djevica opusti i otvori, treba znati na čemu je s drugom osobom. Vage jedva da se mogu obvezati na večeru. I mrze kad ih se sili na romantični odnos. Djevičino strpljenje polako će se istopiti i probuditi jednu jako isfrustriranu osobu – što, drage Djevice, nikad nije dobar look!