in

HOROSKOP OTKRIVA JESI LI ROĐENI BAKSUZ ILI TE SREĆA PRATI NA SVAKOM KORAKU

RAK Rakovi su previše osetljivi i nerealni. Često bez neke vidne potrebe na sebe uzimaju ulogu žrtve, jer kroz patnju doživljavaju zadovoljstvo i katarzu. Zbog svoje nesigurnosti i neodlučnosti često ne uspevaju da ostvare svoje snove i ciljeve, pa su zbog toga još više tužni. Nisu spremni ni da previše rade kako bi postigli uspeh, […] More

RAK

Rakovi su previše osetljivi i nerealni. Često bez neke vidne potrebe na sebe uzimaju ulogu žrtve, jer kroz patnju doživljavaju zadovoljstvo i katarzu. Zbog svoje nesigurnosti i neodlučnosti često ne uspevaju da ostvare svoje snove i ciljeve, pa su zbog toga još više tužni. Nisu spremni ni da previše rade kako bi postigli uspeh, jer im sve brzo dosadi.

Od drugih očekuju da im se titraju jajca i da im se posvećuje puna pažnja. Sve manje od toga smatraju tuđom nebrigom i neosetljivošću. Možda je ovo znak koji se najčešće pita zašto je toliko baksuzan. U stvari njegova patnja i nema neki realan osnov. Rak to shvata tek onda kad naiđu pravi problemi.

LAV

Lav mora da dominira. Ne trpi prigovore i kritiku, jer smatra da je savršen, nepogrešiv i zasluženo u centru pažnje. Pošto imaju grandiozne planove i želje, kao i kompeks više vrednosti, Lavovima se lončići često polupaju o najobičnije životne situacije. Ukoliko ne postignu nešto zaista veliko, celokupan svoj život će posmatrati kao promašen, a sebe za baksuzne, što nisu uspeli da ostvare svoje potencijale.

Za svoje neuspehe okrivljivaće situaciju, politiku, stanje u nauci, roditelje, prijatelje… sve osim samih sebe. I biće veoma drski.

DEVICA

Device su vešte u rešavanju tuđih problema i savetovanju, ali same sebi ne umeju da pomognu. Kada su nervozne, one ribaju, glancaju, čiste, poliraju, pa im je životni prostor toliko strerilan da se gosti osećaju pomalo neprijatno, napeto i neudobno. Sklone su da sve uredno u životu pakuju po fiokama, etiketiraju, sortiraju, a kad se nešto tome opire, upadaju u paniku.

Njih život konstantno neprijatno iznenađuje. Taman su sve sredili, a na tepih se prospe čaša vina. Taman su vas uglavili u svoj emotivni kompas, a vi ste uradili nešto neočekivano i sada ponovo moraju sve da ispituju, imenuju… Ceo život im je ispravljanje nekih krivih drina, pa se često pitaju šta su bogu zgešile da ih strefi takva sudbina.