in

HOROSKOP OTKRIVA KAKAV SI TIP PRIJATELJICE: PRAVA, LAŽNA ILI PRIJATELJICA ŠEFICA

JARAC – prijateljica šefica Sve osobe rođene u ovom znaku imaju snažan um i sve predispozicije da budu vođa. Upravo zbog toga nemaju problema s preuzimanjem inicijative i u svakom društvu poznate su kao “šefice”. To ne znači da se namećete, nego da svi imaju poverenja u vas i shvataju vas ozbiljno. Uvek ste tu […] More

JARAC – prijateljica šefica

Sve osobe rođene u ovom znaku imaju snažan um i sve predispozicije da budu vođa. Upravo zbog toga nemaju problema s preuzimanjem inicijative i u svakom društvu poznate su kao “šefice”.

To ne znači da se namećete, nego da svi imaju poverenja u vas i shvataju vas ozbiljno. Uvek ste tu za svoje prijatelje i nikada ih nećete izneveriti kada im zatreba vaša pomoć.

VODOLIJA – revolucionarka

Nateraćete sve prijatelje da izađu iz svoje zone komfora i budu ono što jesu. Cenite sve ljude, ali najdraži su vam ono slobodoumni koji se ne boje da izraze svoje mišljenje i pokažu bunt. Po prirodi ste drugačiji od drugih i privlači vas sve što nije “standardno” i uobičajeno.

Vodolije su na glasu kao hrabri buntovnici s razlogom koji se ne boje zauzeti se za prijatelje. Vi ste ona prijateljica koja uvek druge nagovara na ludorije kojih se isprva svi malo boje, ali naposletku su srećni što ste ih uverili da se isplati izaći iz okvira, jer se tako ponekad rađaju najlepše uspomene.

RIBA – srodna duša

Ribe su emotivne i u svaki odnos ulažu 100 posto sebe, pa tako i u prijateljstva. Toliko dobro poznajete svoje prijatelje da im se ponekad čini kako im možete čitati misli. Već znate kako će reagovati u određenim situacijama i koji će potez “povući” pre nego su i oni sami doneli odluku.

Mudri ste i zbog toga vam se prijatelji često obraćaju kada su u potrazi za savetom. Imate razvijenu empatiju i saosećate s nevoljama drugih ljudi, pa ste zato svima omiljen sagovornik, jer znaju da će u vama naći podršku.