in

HOROSKOPSKI ZNAK OTKRIVA ZAŠTO TI SE SRCE STALNO SLAMA U HILJADU KOMADA

Vaga Vage su pune nade i vere. Vi imate tendenciju odabrati partnere koji zapravo i nisu pravo rešenje za vas i pokušavate ih promeniti u osobe kakve su vam potrebne. To je katastrofa koja samo čeka da se dogodi. Morate naučiti da izaberete kada je u pitanju vaš ljubavni život. Škorpija Škorpija je svakako strastvena, […] More

Vaga

Vage su pune nade i vere. Vi imate tendenciju odabrati partnere koji zapravo i nisu pravo rešenje za vas i pokušavate ih promeniti u osobe kakve su vam potrebne. To je katastrofa koja samo čeka da se dogodi.

Morate naučiti da izaberete kada je u pitanju vaš ljubavni život.

Škorpija

Škorpija je svakako strastvena, ali ta strast ponekada dovodi do ljubomore i apsurdnog ponašanja. Ne možete kontrolisati one koje volite. Ne možete biti posesivni prema njima.

Odbacite te navike. Kao što smo rekli i za Vagu, imate više od jedne prirode. Držite se dobrih aspekata, odbacite one loše.

Strelac

Strelac je vrsta znaka koji jedan dan želi otići na planinarenje, a sledeći dan na ronjenje. To može biti zabavno vašem partneru, ali i pomalo naporno. Zbog vaših visokih očekivanja možete upasti u nevolje.

Ako ste otvorena osoba i vaš partner je introvertan, neka ostane kod kuće s vremena na vreme. To nije uvreda vašem životnom stilu. Zapamtite da ne može svako biti avanturista kao i vi.

Jarac

Jarac se najteže otvara i potrebno mu je dosta vremena da počne da veruje partneru. Ponašate se kao da vaš partner mora napraviti neke čarobne stvari kojima će zaslužiti vaše poverenje.

Poverenje se ne zarađuje. Nepoverenje se zarađuje. Nemojte pretpostavljati najgore samo zato što ne možete biti zajedno 24/7. Ljubomora će uništiti svaku vezu vrlo brzo.

Vodolija

Vodolije su pametne. Vi ste tip osobe koja uvek ima neki štos na vrhu jezika. Često može biti zabavno biti s takvom osobom brzog uma, ali morate znati meru.

Vi imate tendenciju da se raspravljate s ljudima, a to može jako brzo ohladiti vašeg partnera.

Ribe

Ribe, kao i Rakovi, imaju tendenciju da budu suludo emotivni s vremena na vreme. Ali Ribe su posebno sklone čežnji za bivšim partnerima. Vi ne želite da budete sami, ali ako još uvek patite za svojim bivšim partnerom, nemojte početi da izlazite s nekim novim.

Morate naučiti da prebolite bivše ljubavi i ostavite svoj prtljag za sobom pre nego što se povežete s nekim novim. Ako još uvek volite bivšeg partnera, niko drugi vam neće biti dovoljno dobar.