in

KAKVOM MUŠKARCU ĆEŠ REĆI DA: HOROSKOP TI OTKRIVA ZA KOGA ĆEŠ SE UDATI

Jarac Za tebe godine zaista predstavljaju samo broj, pa ćeš tako pronaći uspešnog muškarca sa kojim možeš da zamisliš zajedničku budućnost. Znaš da je za uspeh braka potrebno puno posla, a oboje ste spremni da zasučete rukave. Vodolija Tvoj budući muž će ti zagolicati maštu istog trenutka kada ga budeš upoznala jer će biti zanimljiv, […] More

Jarac

Za tebe godine zaista predstavljaju samo broj, pa ćeš tako pronaći uspešnog muškarca sa kojim možeš da zamisliš zajedničku budućnost. Znaš da je za uspeh braka potrebno puno posla, a oboje ste spremni da zasučete rukave.

Vodolija

Tvoj budući muž će ti zagolicati maštu istog trenutka kada ga budeš upoznala jer će biti zanimljiv, uzbudljiv i nepredvidiv. Možda će čak imati i stavove koje će šokirati mnoge, ali definitivno pored sebe ne želiš dosadnog muškarca. Svakodnevno će te uzbuđivati na toliko nivoa – mentalno, emotivno i seksualno – i stalno ćeš zbog toga želeti da probaš nove stvari.

Ribe


Ti voliš sanjare, romantične duše koje se ne boje da pokažu svoju osetljivu stranu. Udaćeš se za muškarca koji će u isto vreme nuditi pomoć, ali će mu ona biti i potrebna. Toliko dobro ćete se poklopiti da ćete zapravo biti poput jedne osobe.