in

LJUBAVNO SLAGANJE: SAMO OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE SAVRŠEN ZA TEBE

Vaga u ljubavnom spoju Vaga: Ova dva znaka su na sedmom nebu. Oni se zaljubljuju u ljubav i jedno u drugo. Škorpija: Postoji znatiželja, ali bolje opstaje prijateljstvo nego veza. Strelac: Postoji atrakcija, ali Strelac teži više nezavisnosti od Vage. Jarac: Kada su ciljevi usklađeni, ovo dvoje može da funkcioniše sjajno, mada je neophodno mnogo […] More

Vaga u ljubavnom spoju

Vaga: Ova dva znaka su na sedmom nebu. Oni se zaljubljuju u ljubav i jedno u drugo. Škorpija: Postoji znatiželja, ali bolje opstaje prijateljstvo nego veza. Strelac: Postoji atrakcija, ali Strelac teži više nezavisnosti od Vage. Jarac: Kada su ciljevi usklađeni, ovo dvoje može da funkcioniše sjajno, mada je neophodno mnogo popuštanja. Vodolija: Ova dva znaka govore istim jezikom, oni su prirodni ljubavnici. Ribe: Ruku pod ruku, dele život, život i ljubav.

Škorpija u ljubavnom spoju

Škorpija: Visokonaponska veza. Zajedno mogu osvojiti svet, ali samo ako su im želje nade i stremljenja usklađena. Strelac: Iako postoji želja za strašću i avanturom, postoji nepremostiv ljubavni jaz. Jarac: Oboje žele dobar život, ali imaju istu potrebu da kontrolišu. Moćna je veza samo u poslovnoj kategoriji. Vodolija: Obostrana radoznalost ih vezuje, ali sa različitim mišljenjima i afinitetima. Ribe: Ljubav, strast i romansa, ali sa serijama intriga.

Strelac u ljubavnom spoju

Strelac: Srećni u svojim poslovnim ostvarenjima, mogu sa optimizmom otići na Mesec i nazad. Jarac: Njihova životna misija je da budu na što većoj distanci i ako je moguće da se nikada ne upoznaju. Strelčev avanturistički duh je nespojiv sa surovom Jarčevom odgovornošću. Vodolija: Uzbuđenje i avantura drži ovo dvoje u konekciji. Ova ljubav ima potencijal za dugovečnost. Ribe: Ribe teže konekciji, a Strelac slobodi.