in

NISI IH NI SVESNA: OVO SU TAJNE MOĆI SVAKOG HOROSKOPSKOG ZNAKA, A POGLEDAJ KOJE SU TVOJE

VAGA Vagin blagoslov leži u uklanjanju sopstvenih mišljenja i pristrasnosti od situacije i u pravednom delovanju. Oni su prirodni posrednici koji pronalaze rešenje bez obzira na težinu sukoba. Savršenstvo lepote, pravde i harmonije na delu! ŠKORPIJA Nekolicina bi pogodila da je Škorpija znak koji pokreće svet. Vašom zaraznom posvećenošću podstičete druge da postignu ono što […] More

VAGA

Vagin blagoslov leži u uklanjanju sopstvenih mišljenja i pristrasnosti od situacije i u pravednom delovanju. Oni su prirodni posrednici koji pronalaze rešenje bez obzira na težinu sukoba. Savršenstvo lepote, pravde i harmonije na delu!

ŠKORPIJA

Nekolicina bi pogodila da je Škorpija znak koji pokreće svet. Vašom zaraznom posvećenošću podstičete druge da postignu ono što su smatrali nemogućim. Razumete šta je potrebno za uspeh.

STRELAC

Ovaj znak ima dosledan dar širenja pozitivnosti i sreće gde god da idu. Njihov životni entuzijazam je zarazan. Želite da podelite svoje znanje i iskustvo, što podstiče druge da učine isto. Vi podstičete ljude da budu ponosni na svoju priču.