in

OVO SU APSOLUTNO SVE TAJNE ŽENE ROĐENE U ZNAKU OVNA

Kako ni sama nije sklona samosažaljenju i patetici, žena ovan nije u stanju da sluša ili da uteši nekoga ko „jadikuje“ nad svojim životom i tužnom sudbinom, a ne preduzima ništa da svoje stanje promeni i da razmišlja pozitivno ili pak da ulaže energiju u popravljanje sebe i svega što ga muči i tišti. U […] More

Kako ni sama nije sklona samosažaljenju i patetici, žena ovan nije u stanju da sluša ili da uteši nekoga ko „jadikuje“ nad svojim životom i tužnom sudbinom, a ne preduzima ništa da svoje stanje promeni i da razmišlja pozitivno ili pak da ulaže energiju u popravljanje sebe i svega što ga muči i tišti.

U porodičnim odnosima, žena u znaku ovna nije naročito senzibilna kao majka ili kao ćerka, ali je zato vrlo požrtvovana i uvek se trudi da svojim roditeljima pomogne, a da svoje potomstvo izvede „na pravi put“ i da im pomogne da se osamostale i postanu pravi i kvalitetni ljudi.

Na svog supruga, žena u znaku ovna nema naviku da se previše oslanja ili da od njega zavisi u bilo kom smislu, ali nikada mu neće uskratiti vernost i poštovanje, i iz bračne zajednice će uvek ukoliko je nesrećna i neispunjena da „izađe čistog obraza“, bez potrebe i želje da partnera na bilo koji način izneveri ili prevari.

Kakva je žena rođena u znaku ovna na poslovnom aspektu

Ženske osobe koje su rođene u znaku ovna, poslu pristupaju veoma „muški“, i vrlo su direktne, ambiciozne i uporne na svom putu ka ostvarenju planova i ciljeva.

Iako su veoma kreativne i maštovite, žene ovog znaka zodijaka teže da svoje poslove obavljaju racionalno i da nikako ne upliću intuiciju, logiku i emocije, već da se drže naučnih činjenica i teoretskog znanja, što im često mnogo otežava realizaciju ideja i usporava ih u radu, jer su vrlo „krute“ i ne podnose bilo kakva uplitanja tuđih stavova i mišljenja, a od svojih shvatanja nikada ne odustaju.

Žene u znaku ovna su na poslovnom aspektu vrlo nametljive, pa čak u neku ruku i naporne kada žele da se dokažu i pokažu i ukoliko ih neko ne shvati dovoljno ozbiljno mogu da postanu vrlo neprijatne, nadmene, uvređene i nervozne.

Žena rođena u ovom znaku zodijaka je vrlo energična i ambiciozna, zrači znanjem i ogromnom inteligencijom i optimizmom i uvek se trudi da sve oko sebe motiviše i „pokrene“ na saradnju, ali pod uslovom da vođstvo i krajnja odluka ostane „u njenim rukama“.

Odnos žena rođenih u znaku ovna prema novcu – žena ovan je veliki materijalista, i novac vidi kao merilo uspeha, društvenog statusa i ličnu satisfakciju kojom se dokazuje i sebi i drugima.

U trođenju zarađenih sredstava, žena u znaku ovna je često neskromna i sklona rasipništvu, i nikako ne može da podnese „nemaštinu“ i siromaštvo, pa često upada u dugove i pozajmice, koje kao vrlo odgovorna osoba na vreme vraća.

Iako najveći deo svojih sredstava, žena ovan najčešće troši na ispunjavanje sopstvenih želja, prohteva i hirova, nije sebična i veoma je spremna da pomaže drugima a naročito da zarađeni novac pozajmi svojim prijateljima ili pak da finansijski pomogne svojoj porodici.

Najbolja zanimanja za žene rođene u znaku ovna su – žena u znaku ovna, ne može da radi bilo koji posao, jer ako nije ispunjena i srećna u onome čime se bavi, postaje veoma lenja i neodgovorna, i ima sklonost da odustaje i da se povlači iz projekata i planova.

Kako je veoma oštroumna, ali i vredna, disciplinovana i marljiva, žena u znaku ovna se odlično snalazi pre svega u poslovima kao što su: arhitekta; sudija; advokat; nastavnik; menadžer; učitelj; ekonomista; lekar; psiholog; psihijatar; arheolog; naučnik i istraživač.

Međutim, žene u znaku ovna veoma su kreativne i maštovite, pa im nisu strani ni uspesi u profesijama kakve su književnost; slikarstvo, gluma; muzika; novinarstvo, fotografija i mediji u širem smislu te reči.