in

SLAVENSKI CVJETNI HOROSKOP: LJUBIČICA DOBIJA SVE ŠTO ŽELI, MIMOZA SE ŽRTVUJE ZA DRUGE

23.09.-03.10. VRIJESAK Vi ste osoba poznata po profinjenom ukusu i lijepim manirima. Imate vrlo široko znanje i vrlo ste dobar i predani radnik. Znate cijeniti svoje vještine i vrlo ste dobar prijatelj onima do kojih vam je stalo. Izdržljivi ste i tolerantni. 04.10.-13.10. KAMELIJA Iza vaše profinjene i otmjene pojave krije se čvrst karakter, a […] More

23.09.-03.10. VRIJESAK

Vi ste osoba poznata po profinjenom ukusu i lijepim manirima. Imate vrlo široko znanje i vrlo ste dobar i predani radnik. Znate cijeniti svoje vještine i vrlo ste dobar prijatelj onima do kojih vam je stalo. Izdržljivi ste i tolerantni.

04.10.-13.10. KAMELIJA

Iza vaše profinjene i otmjene pojave krije se čvrst karakter, a kada želite možete biti jako tvrdoglavi. Za žene kamelije može se reći da imaju muške osobine odlučnosti. Imate umjetničke sklonosti i vrlo razvijenu maštu.

14.10.-23.10. JORGOVAN

Jorgovan je simbol svježine, nevinosti i vječne mladosti. Zbog toga i vama mnogi zavide na izgledu i vitalnosti. Ukoliko imate ljubomorne suparnike, najbolje ih je ignorirati. Atraktivnog ste izgleda, uvijek ugodnog ponašanja, volite pomagati drugima. Volite prigovarati, što zna naljutiti vaše najbliže.

24.10.-02.11. FREZIJA

Vi ste neustrašivi, uporni i vrlo tvrdoglavi i čak do te mjere da nekom nanesete bol. No, okolina vas simpatizira, što vam pomaže u mnogim slučajevima, posebno na poslu. Upravo tu naklonost okoline uspijevate iskoristiti u svoju korist, ali i kako biste poboljšali svoju osobnost.

03.11.-12.11. ORHIDEJA

Vi ste vrlo tajnovita i misteriozna osoba, pa se ljudima ponekad može učiti da ste u oblacima, te vas ne razumiju. Trebate se više kretati u društvu kako bi ispunili sve svoje potencijale. Vaše neprestane sumnje mogu vas dovesti u neugodnu poziciju s nadređenima i kolegama. No, najčešće nemate probleme u savladavanju poteškoća. Izvrsni ste ljubavnici u krevetu.

13.11.-22.11. BOŽUR

Vi se ne morate brinuti za zdravlje, niti da vam mogu naškoditi neki vanjski utjecaji. Morate poraditi na vlastitoj samokontroli, posebno što se tiče pričanja o vlastitim planovima. Imate izraženu intuiciji, pa nije neobično da su božuri psiholozi, proroci, travari i vidovnjaci.

23.11.-02.12. GLADIOLA

Ne možete se pohvaliti s brojnim talentima, no vrlo ste marljivi u poslu koji radite i vrlo ste pouzdani. Pod pravim vodstvom možete puno toga postići, no bez obzira na sve, zadržat ćete svoju skromnu narav. Ljudi imaju običaj povjeravati se, jer uvijek znate dati dobar savjet, pa vas zbog toga i poštuju.

03.12.-12.12. MASLAČAK

Volite pozornost drugih i možete biti i pretjerano ekstravagantni. Što ste više u javnosti imate više mogućnosti za uspjeh i vrlo ste dobri u obavljanju profesionalnih zadataka. Volite prirodu i toplinu.