in

SVE MALE NASTRANOSTI HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

Rak Rakovi znaju biti jako pohlepni. Skupljat će novac na svom računu, a drugima puštati da im plaćaju, a ako i plate, gotovo nikad neće ostaviti napojnicu. Vole kupovati, posebno kad je u pitanju nakit. Mnogi imaju razno drago i poludrago kamenje spremljeno u nekim skrivenim kutijama, a neki to nadoknađuju kolekcijom cipela. Rak je […] More

Rak

Rakovi znaju biti jako pohlepni. Skupljat će novac na svom računu, a drugima puštati da im plaćaju, a ako i plate, gotovo nikad neće ostaviti napojnicu. Vole kupovati, posebno kad je u pitanju nakit.

Mnogi imaju razno drago i poludrago kamenje spremljeno u nekim skrivenim kutijama, a neki to nadoknađuju kolekcijom cipela. Rak je vrlo senzualan znak i vole osjećaj različitosti materijala na svojoj koži. Moguće je da imaju skrivene fetiše, primjerice gumu, perje, krzno ili plastiku.

Lav

Njegova mora biti zadnja u svakoj konverzaciji. Zapravo, najgora stvar koju možete napraviti Lavu je poklopiti mu slušalicu dok se svađate preko telefona. Slabi su na slatko i grickalice. Ostanu li sami sa sobom, najradije će se izležavati i gledati televiziju uz neku slanu poslasticu ili sladoled.

Oni su najveći ‘kaučomanijaci’ zodijaka. Krasi ih još jedna neobična karakterna crta – vole izazivati rasprave i svađe bez pravog razloga. Hobi ovoga znaka je podbadanje sarkazmom i ljudi koje vole i onih koje ne vole i premda im je to zabavno, drugima može biti čisto mučenje.

Djevica

Znak Djevice poznat je po svojoj glavnoj karakternoj bizarnosti, a to je opsesija organiziranošću i čistoćom. Mogu biti i veliki kontrol-frikovi koji odbijaju prebacivati obaveze na druge, a to je zato što vjeruju da jedino oni znaju napraviti stvari kako treba.

Djevice su sklone skrivanju emocija i mišljenja dok jedan dan ne puknu. Ne znaju se dobro izražavati i očekuju od drugih da im čitaju misli. Picajzle su i kad je odijevanje u pitanju, nikad ih nećete vidjeti da im fali gumb na košulji ili nešto slično. Sate mogu provesti peglajući jer su opsjednute time da izgledaju najbolje što mogu.