in

TIBETANSKI HOROSKOP: OTKRIJ SVOJU KARMU I KROZ ŠTA ĆEŠ SVE PROĆI U ŽIVOTNIM RAZDOBLJIMA

Vaga – 23.9. do 22.10. – osjećajna ekspanzija Traži ravnotežu između materije i duha. Treba da se odluči za sklad ili nesklad. Ambicija se smanji samo u slučaju ako pronađe kome će se sviđati. Mirnog je temperamenta, aktivna, bez pretjerivanja – sretna kombinacija drustvenog zivota. Treba pronaci univerzalno znanje. Karma: ovo je najnestabilniji znak zodijaka, […] More

Vaga – 23.9. do 22.10. – osjećajna ekspanzija

Traži ravnotežu između materije i duha. Treba da se odluči za sklad ili nesklad. Ambicija se smanji samo u slučaju ako pronađe kome će se sviđati. Mirnog je temperamenta, aktivna, bez pretjerivanja – sretna kombinacija drustvenog zivota. Treba pronaci univerzalno znanje.

Karma: ovo je najnestabilniji znak zodijaka, osjećajnost je velika. Može se vinuti u visine ali i uništiti dinamiku. Ravnoteža je: ne dati se zatvoriti u vlastitu statiku nego rizikovati i uznemiriti samu sebe.

Škorpija– 23.10. do 22.11. – želja za vječnim životom

On je konflikt duha i materije (duše i se*sa), privlačan je, sve treba služiti zadovoljstvu osobe, pokreće se da bi osvajao. Želja za životom je produžena, prisutni su: egoizam, ljepota, senzualnost i posesivnost. Želi uživati u zemaljskim strastima a privlače ga duhovne visine. Može se izgubiti u nekontroliranim se*sualnim impulsima ili postati divan ako s*ks sublimira. Uništava svojom kritikom, boji se smrti. Negativna Škorpija uništava samu sebe.

Karma: naučite štediti energiju, ne pretjerujte, zakočite entuzijazam. Pravi cilj života je logičan razum; kontrolišite destruktivnu snagu u sebi.

Strijelac – 23.11. do 21.12. – Etapa sazrijevanja

Predstavlja pobjedu borbe između duha i materije. Zadovoljan je. Kad odluči da prestane djeliti pravdu na Svijetu, dobiće snagu da postane protagonista božanskog zakona. Može živjeti u društvenom životu i evoluirati iznutra. Želi posjedovati materijalna dobra, uživa u zemaljskom uspjehu, ali je velikodušan. Prijeti mu vraćanje unazad.

Karma: ne treba se siliti da sazna sve pod bilo kakvu cijenu, ne gubiti energiju na hiljadu stvari. Unutrašnji mir se postiže smirenošću i altruizmom. Strijelac nije običan znak, ne treba se trošiti tamo gdje nije potrebno.