in

ŽENA RAK: SENZIBILNA I TAJANSTVENA, PUNA RAZUMIJEVANJA ZA SVE OKO SEBE

Mane žena rođenih u znaku raka su – nesigurnost; zatvorenost; neozbiljnost; egoizam; snobizam; sujetnost; lenjost; proračunatost; depresivnost; melanholičnost; pesimizam; nervoza; promenljivost raspoloženja; nepostojanost u stavovima i odlukama; odsustvo optimizma; manipulativnost; sklonost predrasudama; sklonost samoosuđivanju i samokritičnosti; sklonost ka dvoumljenju; kolebanje u donošenju odluka; praznoverje; sebičnost; tvrdoglavost. Žena rođena u znaku raka kada se zaljubi Ženske […] More

Mane žena rođenih u znaku raka su – nesigurnost; zatvorenost; neozbiljnost; egoizam; snobizam; sujetnost; lenjost; proračunatost; depresivnost; melanholičnost; pesimizam; nervoza; promenljivost raspoloženja; nepostojanost u stavovima i odlukama; odsustvo optimizma; manipulativnost; sklonost predrasudama; sklonost samoosuđivanju i samokritičnosti; sklonost ka dvoumljenju; kolebanje u donošenju odluka; praznoverje; sebičnost; tvrdoglavost.

Žena rođena u znaku raka kada se zaljubi

Ženske osobe rođene u znaku raka, u ljubavi su vrlo stidljive i povučene, i obično nisu u stanju da direktno i otvoreno pokažu svoju naklonost i emocije čak ni osobama koje im se izuzetno dopadaju i u kojima vide svoje savršene partnere ili „srodne duše“.

Žena u znaku raka, uprkos velikoj emotivnosti i prikrivenoj strastvenoj prirodi, uvek je spremna da strpljivo čeka da bude osvojena, jer joj njeni maniri i otmenost prave dame, nikako i nikada ne dozvoljavaju da ona bude ta koja osvaja ili prva „kreće u napad“.

Kada se žena ovog znaka zaljubi, sklona je da o svojim idealima previše mašta, i da se u takvim svojim mislima vrlo lako izgubi, pa da kada joj realnost ne bude „ružičasta“ kao i snovi, dođe u situaciju da bude vrlo povređena, sklona da se povuče u sebe i da tajno i dugo očajava i pati.

Iako je žena u znaku raka po svojoj prirodi veoma fizički atraktivna i privlačna je suprotnom polu, kako zbog svoje rafinisane prirode, tako i zbog doze zagonetnosti i nepredvidivosti, veoma često je u isto vreme i melanholična i nezadovoljna sobom, pa emotivnim partnerima može biti potpuna enigma, i vrlo često mogu da je protumače kao nezainteresovanu i hladnu osobu koja se samo poigrava njihovim osećanjima ili pak želi da ih u nekom smislu iskoristi ili izmanipuliše.

Takođe, u nekim situacijama, žena rak se može u ispoljavanju emocija ponašati i suviše lakomo ili pak detinjasto, a pre svega kako bi prikrila svoje strahove od odbijanja ili duboke emotivne nesigurnosti, što potencijalni partneri opet mogu pogrešno da protumače kao njenu sklonost da bude veoma neozbiljna, ili pak kao želju da im se podsmeva i da ih na taj način oholo uvredi.

Kakve muškarce voli žena rođena u znaku raka

Ženske osobe koje su rođene u znaku raka, traže emotivne partnere koji ih mogu adekvatno razumeti, i koji će biti strpljivi i umeti da čekaju da se žena ovog znaka sasvim „otvori“ i da pokaže prave emocije i privrženost koju oseća duboko u sebi.

Žene rakovi, nikako ne vole nadmene i ohole muškarce, nametljivce ili pak tipove koji su „puni sebe“, kao ni osobe koje su sklone da budu površne i da ljubav shvataju kao „igru“, pa da i žene tretiraju kao svoje trofeje ili samo još jedan u nizu postignutih uspeha.

Kada pronađe idealnog partnera, žena ovog znaka zodijaka, spremna je da za njega učini i nemoguće, i da se preda u svakom smislu te reči svojim emocijama i strastima, da bezrezervno veruje, da mašta i da „leti“ od sreće.

Međutim, ukoliko se dogodi da se žena rak u bilo kom kontekstu oseti iznevereno ili izdano, ona će se jednostavno i vrlo lako potpuno zatvoriti u sebe, postaće nepristupačna i sklona očajanju i samosažaljenju, ali svoje partnere nikada neće povrediti iz osvete ili zle namere, već će pre biti sklona da im oprosti ali da sebe krivi za emotivni neuspeh ili „bračni brodolom“.

Od muškaraca koji joj se dopadaju, žena u znaku raka nikada ne očekuje „nemoguće“ ili nerealne stvari, već teži samo dovoljnoj dozi razumevanja, iskrenosti i odanosti koju je i sama spremna da pruži.

Za svoje emotivne partnere, žena rak obično bira muške osobe koje su njoj slične po prirodi i razmišljanjima, sa kojima može da se lako složi u shvatanjima i stavovima, i koje će joj život učiniti boljim i lepšim ali bez lažnih obećanja, grandioznih gestova, skupih polona ili laskanja.

Muškarci koji su po zodijaku idealni partneri za žene rođene u znaku raka su – najčešće se žene u znaku raka dobro emotivno „pronalaze“ sa muškim partnerima koji su u horoskopu jarac, rak ili bik.

Takođe, skladnu vezu ili dobar brak, žene rakovi mogu da očekuju sa muškarcima rođenim u znaku device, škorpije ili riba.

Sa druge strane, iako su ženama ovog znaka zodijaka veoma atraktivni i magnetski privlačni muškarci u znaku ovna ili vodolije, sa njima po pravilu nikada ne uspevaju da pronađu neki vid „zajedničkog jezika“, pa se takve veze završe i pre nego što postanu dovoljno iskrene i duboke.

Žena rođena u znaku raka kao prijatelj

Ženskim osobama koje su rođene u zodijačkom znaku raka, prijatelji i drage osobe su uvek ispred svih, pa ne tako retko i ispred njihovih sopstvenih potreba i želja.

U prijateljstvu su žene ovog znaka zodijaka potpuno požrtvovane, verne i odane, spremne da pomognu, posavetuju ili podrže svoje drage ljude kada god im je to potrebno.

Svojim prijateljima žene u znaku raka spremne su da daju sve najbolje od sebe, a takođe im uvek opraštaju bilo kakve greške, izdaje, iznevereno poverenje, dugove ili uvrede bilo koje vrste.

Možda bi se ovakvo ponašanje žena u znaku raka moglo pripisati svim vrlinama njenog divnog karaktera, ali je suština u tome da osobe ovog znaka zodijaka ne mogu da podnesu samoću i osećaj da su napuštene, pa se zbog toga prilagođavaju, „gaze sebe“ i opraštaju lako i bez osvete.

Porodica, moralne i tradicionalne vrednosti, kao i kućno vaspitanje ženama u znaku raka su uvek i bez izuzetka na prvom mestu, pa se trude da se brinu o svojim roditeljima i da im uzvrate svu pažnju i ljubav koju su od njih tokom odrastanja dobile.