in

12 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI NIKAD NEĆE BITI SREĆNI ZAJEDNO

Ovan i Bik Ovnovi imaju čvrstu volju, a Bikovi su poznati po tome što su tvrdoglavi. Možete li da zamislite tu svađu? Bik i Strelac Postoje trenuci u kojima Bik želi da uživa u mirnoj večeri kod kuće, ali Strelac skoro uvek želi da izađe i radi nešto zabavno. Tako da možemo da dođemo do […] More

Ovan i Bik

Ovnovi imaju čvrstu volju, a Bikovi su poznati po tome što su tvrdoglavi. Možete li da zamislite tu svađu?

Bik i Strelac

Postoje trenuci u kojima Bik želi da uživa u mirnoj večeri kod kuće, ali Strelac skoro uvek želi da izađe i radi nešto zabavno. Tako da možemo da dođemo do zaključka da je Strelac mnogo više od onoga što Bikovi mogu podneti, a vrlo često i ne uzimaju stvari za ozbiljno, što može biti zaista frustrirajuće.

Blizanac i Jarac

Želiš ljubavnu katastrofu? Samo spoji ova dva horoskopska znaka: Blizance, koji su poznati po svojoj ljubavi prema razgovorima i zabavi i Jarce koji je veliki radoholičari i vole da planiraju gotovo svaki trenutak svog života. Takva nespontanost će Blizance brzo oterati.

Rak i Vodolija

Vodolije su slobodnijeg duha, dok su Rakovi vrlo nezavisni i isticaće kako im ne treba pažnja ovog znaka posebno što naravno neće dovesti do srećnog kraja.

Lav i Škorpija

Škorpije neće zahvaljivati niti davati previše komplimenata, a Lavovi žude za takvim stvarima. Takođe, Lavovi smatraju da su vrlo šarmantni i vole flert, što se Škorpionima neće sviđati, jer imaju tendenciju da budu prilično ljubomorni.

Devica i Strelac

Nijedan od ova dva znaka ne želi da se istinski obveže. Prema mišljenju Devica, Strelčevi ne vode računa kako se ponašaju i šta govore, a upravo takvi postupci mogu dovesti da jedna strana bude povređena.

Vaga i Devica

Device su često previše kritične i vole da pametuju što će Vagama i te kako ići na nerve i neće moći dugo da izdrže u takvom odnosu.

Škorpija i Ovan

Reči koje opisuju odnos ova dva znaka su “eksplozivnost”, “ratobornost” i “intenzivnost”, što nikako nije dobra stvar, kada je u pitanju stvarni život. Oba znaka žele da imaju potpunu kontrolu i da budu na vrhu, a to je recept za propast.

Strelac i Jarac

Osim što među ovim znakovima nedostaje seksualne hemije, Strelac bi mogao u ovom odnosu da bude prilično frustriran, jer Jarac neće imati mnogo tolerancije za njegovu potrebu za zabavom.

Ribe i Devica

Ribe su najosjetljiviji znak Zodijaka, ali i vrlo sanjiv, dok su Device praktične. Iako poznata izreka kaže kako se suprotnosti privlače, u ovom slučaju one se samo sukobljavaju. Međutim, prijateljstvo će svakako funkcionisati.

Vodolija i Bik

Vodolije vole da budu neobični i boemi, Bikovi su materijalisti i mnogo konzervativniji pa je možda bolje da partnera potraže na nekom drugom mestu.

Blizanci i Rak

Ovaj par može da uspe, ako oboje imaju dobar smisao za humor. Rakovi vole da budu kod kuće, a Blizanci će ići na zabave. Međutim, ako imaju isti smisao za humor, to bi moglo da uspe, kao i to ako Blizanac pokaže malo strpljenja za partnera. Oni nisu najgori par, ali i dalje će imati svoje izazove.