in

2 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA JE NAJLAKŠE ZAVESTI: VOLE EKSPERIMENTISANJE I LJUBAVNE IGRICE

Iako nikada ne bi svrstali sebe u pohotne horoskopske znakove, istina je da osobe rođene u ova dva znaka obožavaju se*sualne eksperimente i akciju u krevetu. Lav Rođene vođe, bez problema će vam staviti do znanja da im se sviđate, ali isto tako će odreagovati na flert. Ako osete veliku se*sualnu privlačnost, pokazaće svoje zavodničke […] More

Iako nikada ne bi svrstali sebe u pohotne horoskopske znakove, istina je da osobe rođene u ova dva znaka obožavaju se*sualne eksperimente i akciju u krevetu.

Lav

Rođene vođe, bez problema će vam staviti do znanja da im se sviđate, ali isto tako će odreagovati na flert. Ako osete veliku se*sualnu privlačnost, pokazaće svoje zavodničke sposobnosti i uradiće sve da vas osvoje.

Kada je reč o afinitetima u krevetu, Lavovi preferiraju žestok i aktivan se*s i poze u kojima mogu sve da posmatraju. Veoma su strastveni i orgazmom će vas odvesti do zvezda. Pale se na komplimente, te ako mu uručite koji, budite sigurni da će vam zahvalnost i te kako pokazati. Odgovaraju mu Ovnovi i Vage.

Škorpija

Mistične Škorpije su više puta od astrologa proglašivane najse*sualnijim znakom. I zaista to i jesu. Njihova tajanstvenost, magentni šarm i opasan pogled su neodoljivi mnogima, i zaista nije potrebno mnogo toga da urade kako biste svoju izabranicu odveli u krevet.

Iako su veoma ekscentrični u krevetu, imaju bujnu maštu i spremni su sve da probaju, pripadnici ovog znaka vole maženje i duge poljupce. Za njih kažu da vole ono više nego bilo šta, a najviše im odgovaraju Rakovi, Bikovi, Strelčevi, ali i Ovan.