in

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA SU STVORENA ZA DUGE VEZE I BRAK

Ukoliko smo vas zaintrigirali, vreme je da saznate koje dame u horoskopu važe za najpoželjnije dame za duge i bračne veze! 3. RAK Žena Rak ne zna da voli polovično i da gaji intenzivne emocije prema svom partneru. Nema toga šta neće uraditi za muškarca kog voli i njena ljubav je bezuslovna. Partnerova sreća važna […] More

Ukoliko smo vas zaintrigirali, vreme je da saznate koje dame u horoskopu važe za najpoželjnije dame za duge i bračne veze!

3. RAK

Žena Rak ne zna da voli polovično i da gaji intenzivne emocije prema svom partneru. Nema toga šta neće uraditi za muškarca kog voli i njena ljubav je bezuslovna. Partnerova sreća važna joj je u svakom trenutku.

Ponekad je sklona dramatiziranju zbog trivijalnih stvari, ali to nije ništa naspram ljubavi koju želi da da. Privlači je ideja toplog porodičnog doma u kom važnu ulogu ima i dobra hrana.

Žena Rak je najčešće velika zaljubljenica u hranu, sjajno kuva i posebno voli da kuva za druge. Biće posvećena majka kojoj su deca uvek na prvom mestu, a od muškarca svog života očekuje samo ljubav i iskrenost.

2. OVAN

Muškarci jednostavno padaju na kolena pred temperamentnom, neustrašivom i odvažnom ženom u znaku Ovna. Jaka je, a upravo je to čini sjajnom ženom za ceo život. Najviše se sviđa muškarcima koji obožavaju snažne i hrabre žene.

Ona je uvek spremna na kompromis, puno daje, ali isto tako puno očekuje od partnera koji uz nju često postaje odgovorniji i zahvaljujući njenoj potpori oseća se sposobnim da ostvari sve što zamisli.

Sa obe noge čvrsto stoji na zemlji, realna je u ljubavi i teško ju je osvojiti. Muškarac kom to uspe može biti siguran da je zaista zaljubljena u njega. Stroga je majka, a svojim vaspitnim metodama decu pretvara u pobednike i vođe. Od partnera očekuje jak karakter i odlučnost.

1. LAV

Ponosna i strastvena Lavica uz sebe želi partnera koji joj u svemu može parirati, a pogotovo u snazi. Ona ne pada na bilo kakve muškarce i ne treba se previše truditi oko zavođenja – sve ih privlači njen urođeni šarm.

Možda je ponekad u velikoj meri fokusirana na samu sebe, ali ona je odana partnerka koja voli potpuno i nesebično. Boriće se za sebe i partnera baš kao prava lavica, a jednako zaštitnički nastrojena biće i prema svojoj deci.